Friday, March 1, 2024
HomeStiriVezi cum va fi prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Vezi cum va fi prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a efectuat o actualizare detaliată a prognozei meteorologice pentru următoarele patru săptămâni.

Această revizuire a prognozei indică faptul că temperaturile medii pe parcursul lunii iulie vor fi mai ridicate decât nivelurile obișnuite pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor țării.

În săptămâna 3 – 10 iulie, se așteaptă ca valorile termice să fie superioare celor specifice acestei săptămâni în cea mai mare parte a țării. Regiunile estice și sud-estice ar putea experimenta o creștere termică puțin mai pronunțată.

În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi mai abundente decât de obicei în regiunile vestice, sud-vestice și în zonele montane. În restul țării, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de nivelurile normale pentru acest interval.

Pe măsură ce ne îndreptăm spre săptămâna 10 – 17 iulie, temperaturile medii vor continua să fie superioare celor obișnuite pentru această perioadă, în marea majoritate a țării.

Cu toate acestea, există o excepție la această tendință în extremitatea de sud-est a țării, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale, în timp ce în zonele montane se va înregistra un deficit de precipitații.

În săptămâna 17 – 24 iulie, ANM prognozează că temperatura medie a aerului la nivel național va continua să depășească valorile normale pentru acest interval. Precipitațiile vor fi deficitar în regiunile vestice, iar în restul țării se va înregistra un nivel de precipitații apropiat de cel normal.

În final, pentru săptămâna 24 – 31 iulie, temperaturile medii se vor situa peste nivelurile obișnuite în regiunile sud-estice, în timp ce în restul țării valorile termice vor fi aproximativ normale.

În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi, în general, în concordanță cu nivelurile obișnuite pentru această perioadă, în toate regiunile.

Sourcegandul.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...