Friday, March 1, 2024
HomeStiriExistă un loc în România care seamănă cu insula de lux Bali

Există un loc în România care seamănă cu insula de lux Bali

V-ați dat seama că am intrat deja în luna iulie și vacanța încă nu și-a făcut apariția în agenda voastră? Probabil că, în încercarea de a vă planifica o escapadă, ați descoperit că majoritatea hotelurilor sunt deja rezervate, iar destinațiile de top sunt suprasaturate.

Dar ce-ar fi dacă v-aș spune că există în România un loc care aduce cu o locație idilică din Bali? Vă prezentăm Piscina „pă Coastă”, o oază de relaxare din inima Maramureșului!

Într-adevăr, iulie a debutat, iar sezonul estival pare să-și consume zilele cu rapiditate. Dacă încă nu v-ați bucurat de o vacanță și vă simțiți descurajați când priviți spre destinațiile internaționale aglomerate, există o alternativă care vă poate salva planurile.

De ce să vă epuizați resursele în căutarea unei camere de hotel într-o stațiune plină până la refuz, când există în România un loc care pare a fi un colț de paradis la fel de fascinant ca Bali?

Nu este nevoie să traversați jumătate de planetă pentru a experimenta condiții de lux și priveliști spectaculoase. Piscina „pă Coastă” vă invită să descoperiți un rafinament de top, chiar aici, în țara noastră.

Această locație minunată este situată în Maramureș, la o distanță de doar 44 de kilometri de faimosul Cimitir Vesel din Săpânța, în pitorescul sat Mara. Piscina și terasa, construite integral din lemn, vă oferă o priveliște pe care nici măcar Bali nu v-o poate oferi!

La pensiunea „pă Coastă” veți trăi o vacanță de lux asemănătoare cu cea pe care o ați avea în Bali. Vă puteți bucura de diverse tratamente spa, vă puteți plimba în grădina amenajată cu mult gust sau vă puteți relaxa la piscina pensiunii, cu o priveliște superbă asupra cascadei din apropiere și a întregului peisaj.

Amplasată pe un deal, pensiunea vă pune la dispoziție în fiecare cameră facilități precum televizor și wi-fi, iar în plus, beneficiați de parcare gratuită, un bar, dar și camere dedicate nefumătorilor. Astfel, pensiunea „pă Coastă” este o alegere perfectă pentru o vacanță de neuitat, în inima naturii.

Sourceclick.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...