Friday, March 1, 2024
HomeStiriScandal la Antea1, Capatos acuzat că a luat-o la mișto pe Mirela...

Scandal la Antea1, Capatos acuzat că a luat-o la mișto pe Mirela Vaida

Un conflict intern a provocat valuri la Antene, cu Mirela Vaida și Dan Capatos în centrul scenei. Se pare că liderii organizației au fost puși pe alertă, iar chiar s-a discutat despre posibilitatea introducerii unui referat la departamentul de Resurse Umane.

Portalul de știri CANCAN.RO a reușit să dezvăluie întregul scenariu din spatele acestor evenimente. Avem chiar și mărturii exclusive de la Dan Capatos, prezentatorul Xtra Night Show.

Dar care a fost sâmburele acestui conflict? Este o poveste de-a dreptul uimitoare și amuzantă. Pregătiți-vă popcornul și hai să începem!

La data de 19 martie 2021, Mirela Vaida își începea prezentarea pentru emisiunea Acces Direct, când, brusc, o femeie complet dezbrăcată a pătruns în studio, atacând-o cu o piatră.

Mirela Vaida, luată prin surprindere, a reacționat cu stupefacție: “Ceeee? Ahhh, nuuu!” și a părăsit imediat platoul în fugă.

După incident, se pare că Mirela Vaida a căutat să atragă atenția asupra situației, portretizându-se ca o “eroină”. Ca reacție la acest comportament, Dan Capatos, în stilul său inconfundabil, a ridiculizat situația în emisiunea sa Xtra Night Show, imitând reacția exagerată a Mirelei Vaida.

Cu toată furia ei, prezentatoarea de la Acces Direct nu a stat deoparte, ci a avut o reacție plină de furie.

“Aici îmi pun viața în pericol și sunt ridiculizată, mai ales de un coleg. Asta e inadmisibil”, ar fi afirmat Mirela Vaida.

În urma acestor evenimente, se pare că Mirela Vaida a mers chiar la conducerea organizației, exprimându-și nemulțumirea față de comportamentul colegului ei de trust, pe care îl considera și prieten.

Ea a fost atât de furioasă încât a considerat să depună un referat la HR împotriva lui Dan Capatos. În cele din urmă, probabil la sfatul superiorilor, a decis să nu mai aducă în discuție acest subiect. Cu toate acestea, în întâlnirile ulterioare cu Dan Capatos, la diverse evenimente, nu a adus în discuție modul în care acesta a ironizat-o.

CANCAN.RO a reușit să discute și cu Dan Capatos, care nu a negat faptul că Mirela Vaida ar fi putut fi deranjată și că ar fi putut să-i reclame comportamentul la conducere.

“Orice este posibil. Cu toate acestea, în toti acești ani, nu mi s-a spus niciodată că ar avea vreo problemă cu mine. Niciunul dintre șefii mei nu mi-a menționat vreo plângere sau supărare. Sau poate că au considerat că nu este necesar să intervină, dacă chiar a depus această plângere.

De la incident, ne-am întâlnit de cel puțin trei ori la filmările pentru promo-uri și totul a decurs absolut normal. Am discutat, am glumit, nu mi-a lăsat impresia că ar avea ceva personal cu mine.

În ciuda glumei făcute în emisiunea mea, o consider pe Mirela o prietenă. Este o persoană inteligentă și știe că cel mai mult ne autoironizăm”, a declarat Dan Capatos pentru CANCAN.RO.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...