Friday, March 1, 2024
HomeStiriN-o să crezi ce afiș au lipit locatarii unui bloc din Cluj...

N-o să crezi ce afiș au lipit locatarii unui bloc din Cluj la intrarea în scară

A trăi într-un bloc de apartamente poate fi o experiență cu două tăișuri, oferind multe beneficii dar și numeroase neplăceri.

În mod frecvent, zgomotele produse de unii locatari pot deranja pe ceilalți, și această problemă nu este străină locuitorilor unui bloc din Cluj-Napoca. În fața zgomotului produs în timpul nopții de un cuplu nepăsător, locatarii s-au văzut nevoiți să intervină, alegând un mod de exprimare creativ și sugestiv.

A locui în apropiere cu alte persoane poate fi uneori o încercare de răbdare. Comportamentul lipsit de considerație al unor indivizi poate conduce la dispute și conflicte. Totuși, soluția stă în respectul reciproc, care poate preveni orice fel de neplăcere.

Să vedem cum au ales să se exprime locatarii unui bloc din Cluj-Napoca, pentru a adresa problema zgomotului generat de vecinii lor în timpul momentelor lor intime.

Cei care trăiesc într-un bloc din cartierul Grigorescu, din Cluj-Napoca, se confruntă cu o problemă neobișnuită. Ei sunt perturbați noaptea de un cuplu care face mult zgomot în timpul momentelor lor intime, descriind zgomotele ca “strigăte de plăcere care pot trezi și morții”.

În fața acestei situații exasperante, locatarii au decis să redacteze un mesaj, pe care l-au tipărit și l-au afișat la intrarea în bloc. În acest mesaj, ei îi roagă pe cei doi să nu mai perturbe liniștea nocturnă cu țipetele lor.

“Rugăm vecinii care fac s..x în toiul nopții și urlă de plăcere de trezesc și morții (de exemplu azi noapte, în data de 27 iunie) să fie mai silențioși. Nu ne dorim să vă auzim cum urlați și să nu putem dormi din cauza voastră.

Nu suntem obligați să suportăm aceste lucruri, în special noaptea după programul de liniște când ar trebui să ne odihnim, nu ar trebui să dăm drumul la muzică sau televizor ca să acoperim nivelul sunetelor făcute de voi. Nu este prima dată când se întâmplă! Vă mulțumim pentru înțelegere”, se poate citi pe afișul postat la intrarea în blocul din Cluj-Napoca.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...