Friday, March 1, 2024
HomeStiriÎl mai știți pe Mircea Solcanu de la AcasaTv? A ajuns de...

Îl mai știți pe Mircea Solcanu de la AcasaTv? A ajuns de nerecunoscut

În ediția de ieri a emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV, difuzată în direct de pe litoral, din stațiunea Cap Aurora, unde gazda emisiunii, Cristi Brancu, își petrece o lună pentru a realiza show-ul, Mircea Solcanu a oferit unele mărturisiri exclusive.

Solcanu, care și-a stabilit recent reședința la Constanța, a mărturisit cu simplitate: «Îmi trăiesc viața într-un ritm calm, la malul mării». Având marea drept fundal, exact cum poate fi văzut de luni până vineri, de la 15.30 la 18.00, în transmisiunea live estivală a „Exclusiv VIP”, Cristi Brancu l-a intervievat despre starea sa de bine și planurile de viitor.

„Nu mai sunt sigur ce înseamnă să fii bine, dar cred că mă pot considera astfel. Îmi dau seama că duc o viață pe care mulți ar dori-o: citesc, ascult muzică, privesc filme, petrec timp cu prietenii mei apropiați.

Acum un an, am participat la ceremonia de absolvire a facultății. Nu cred că voi putea practica această profesie, pentru că auzul îmi creează probleme. M-am gândit să mă orientez spre podcasturi, lucrez în prezent la amenajarea unui spațiu adecvat pentru acest lucru.

Am decis să mă întorc la Constanța, orașul meu natal. Am locuit aici până la vârsta de 29 de ani, apoi m-am mutat la București pentru 10 ani, iar acum m-am întors acasă. În timpul petrecut în București, m-am considerat bucureștean”, a povestit Mircea. În cadrul emisiunii estivale de la Prima TV, Mircea a vorbit în mod sincer despre starea lui de sănătate:

„Problemele de sănătate progresează, dar intenționez să le las să evolueze atât cât este posibil. Nu am cum să le gestionez, nu pot să îmi îndepărtez propriul cap. Nu mi-aș dori să retrăiesc acea experiență.

Încă mai zâmbesc, dar nu am mai râs de multă vreme. Aceasta este o preocupare pentru mine. Mi-am schimbat viața și modul de a fi, identitatea mea. Am renunțat la persoana pe care o reprezentam înainte, la Mircea. În buletin, rămân tot Mircea.

Dar Mircea de astăzi nu se mai regăsește în Mircea de ieri. Am încheiat multe capitole, precum homosexualitatea. Acesta este un capitol încheiat pentru mine”, a mărturisit el.

„Sunt curtat de trei”
Deși nu este implicat într-o relație sentimentală, Mircea Solcanu a dezvăluit că nu una, ci trei femei îl curtează.

„Nu am o iubită, dar sunt curtat de trei femei. E așa cum e la orice început. Dacă nu e alb, trebuie să fie negru sau invers? Poți trăi viața și în tonuri de gri. Dacă lipsește un bărbat, nu trebuie neapărat să fie o femeie în schimb, sau invers.

Poate să nu fie nimeni, așa cum am ales eu. Singurătatea este singurul moment în care te simți cu adevărat liber. Îi las pe Dumnezeu să mă surprindă. Îi las pe El să aleagă, pentru că alegerile mele din viață s-au dovedit a fi majoritatea greșite. Nu toate, dar marea majoritate. Mi-au adus suferință.

A existat un moment în care am decis să îmi neg personalitatea. Acea persoană din trecut rămâne doar o amintire a ceea ce am fost. Nu îmi șterg viața și de mâine îmi pun haine de sac, sandale, leg o sfoară și ies să strig la lume: păcătoși! Nu! În septembrie, anul trecut, am decis să îl urmez pe Dumnezeu în apa Botezului.

Sunt parte a unei biserici mici, din Constanța, o biserică creștină autonomă. Sunt un creștin ca oricare altul, dar nu mai am eticheta de ortodox, penticostal, etc. Acesta este următorul capitol al vieții mele și intenționez să îl scriu alături de Dumnezeu”, a declarat Mircea Solcanu.

Sourceclick.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...