Saturday, March 2, 2024
HomeStiriAm aflat ce s-a întâmplat cu Maria și Marius concurenții de la...

Am aflat ce s-a întâmplat cu Maria și Marius concurenții de la Insula Iubirii

Anamaria și Marius au dezvoltat o legătură profundă și durabilă. Cei doi și-au început povestea de iubire în timpul emisiunii Mireasa, iar de atunci au rămas imposibil de separat.

În ciuda faptului că inițial Marius era nesigur cu privire la relația cu Anamaria și s-a concentrat pe o altă participantă, în timp a ajuns să-i acorde șansa de a construi o legătură cu blondina, ducându-i până în marea finală a show-ului.

Deși au ales să nu-și unească destinele în cadrul show-ului, cei doi s-au logodit în timpul emisiunii matrimoniale. În prezent, Anamaria și Marius sunt de nedespărțit și savurează cele mai prețioase momente împreună. Au fost surprinși recent în timpul vacanței lor la Dubai, după filmările de la Insula iubirii, arătând cât de apropiati sunt.

Anamaria și Marius au avut parte de o vacanță memorabilă în Dubai. Cu toate fotografii pe care le-au postat pe rețelele de socializare, cei doi și-au surprins fanii cu aventura lor. Au petrecut timp de calitate împreună în Dubai, oferindu-le fanilor un spectacol plin de iubire și tandrețe.

După filmările de la Insula iubirii, ediția 2023, cei doi concurenți s-au pozat în moduri drăgăstoase, bucurându-se de câteva zile de distracție. Acest lucru indică faptul că relația lor a supraviețuit tentațiilor de pe insulă.

Anamaria și Marius par a fi mai fericiți ca niciodată și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Cei doi par foarte îndrăgostiți și nu ezită să își împărtășească cu fanii lor momentele de bucurie. Fanii le-au răspuns cu același entuziasm, urându-le o vacanță plăcută și complimentându-i pentru cât de bine se potrivesc împreună.

Deși au ajuns în marea finală a emisiunii Mireasa, ediția a patra, Anamaria și Marius au ales să nu se căsătorească. La două luni după finalul show-ului matrimonial, cei doi au fost deschiși și au explicat motivul real pentru care au decis să nu se căsătorească.

Marius a dezvăluit că s-au simțit sub presiune și nu au avut ocazia să se cunoască cu adevărat, așa că după emisiune vor avea ocazia să descopere mai multe unul despre celălalt, ceea ce poate influența decizia lor de a începe un nou capitol împreună.

“Am simțit că suntem prea presați și că era prea devreme pentru așa ceva. Vrem să ne cunoaștem mai bine și în afara emisiunii, deoarece, așa cum am spus și în cadrul emisiunii, totul părea prea grăbit”, a dezvăluit Marius, într-un interviu acordat pentru antenastars.ro.

Sourcewowbiz.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...