Friday, March 1, 2024
HomeStiriUn cuplu soț și soție au trăit un coșmar când și-au făcut...

Un cuplu soț și soție au trăit un coșmar când și-au făcut un test ADN

Un cuplu a trăit momente de surpriză imensă și dezorientare după aproape 11 ani de mariaj și trei copii, atunci când rezultatul unui test ADN le-a schimbat fundamental percepția asupra vieții lor.

Celina, intrigată de originile sale genetice, a decis să își investigheze moștenirea ADN. Totuși, nici în cele mai nebunești vise nu s-ar fi gândit că va descoperi un adevăr care să submineze stabilitatea și fericirea familiei sale.

Ea și soțul său, Joseph, au descoperit cu stupoare că sunt de fapt verișori, după o perioadă extinsă de aproape 11 ani de conviețuire maritală. Reacția copiilor lor în fața acestei vești a fost una neașteptat de rezervată.

Într-un interviu oferit pentru canalul de YouTube Truly, Celina și Joseph au vorbit despre modul în care acest rezultat a transformat viața lor. Cu toate acestea, ei au decis că legăturile familiale pe care le-au construit sunt mai puternice decât orice altceva și au ales să rămână împreună.

Au decis să își împărtășească povestea cu lumea prin intermediul mediilor sociale, însă au fost întâmpinați cu o serie de reacții și comentarii negative, mulți considerând că mariajul lor este “deranjant” și “dezgustător”.

Totuși, Celina și Joseph au ales să ignore aceste mesaje negative. “Celor care ne-au lăsat comentarii negative, este ușor să judeci fără să cunoști toată povestea din spate. Am aflat vestea aproape 11 ani mai târziu, după ce am avut deja trei copii împreună. Nu este ceva de care poți să te desparți ușor și să uiți”, a precizat Joseph.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere de Halloween, au ieșit împreună la bowling, și ulterior au devenit un cuplu. Au trei copii împreună – doi băieți și o fată – și au fost căsătoriți timp de 17 ani, fiind împreună cu patru luni mai mult.

Descoperirea că ea și soțul ei sunt verișori a fost un moment de șoc pentru Celina. Totuși, după o perioadă de reflecție, a decis că iubește prea mult familia pe care a construit-o împreună cu Joseph pentru a renunța la ea. În ciuda inițialei sale presupuneri că acest adevăr va duce la divorț, s-au uitat unul la altul, cunoscând adevărul, și au decis să continue împreună.

Reacția copiilor a fost surprinzător de calmă, până în punctul în care aproape au uit

at totul. „Nu este ceva important pentru mine, poate țin cont de faptul că sunt oricum prea tânăr și aproape că am și uitat”, a povestit unul dintre copii.

Chiar și tatăl Celinei a fost neclintit de veste, dorind doar fericirea și unitatea continuă a cuplului. El le-a transmis că trebuie să rămână uniți și că, în ciuda criticilor, ceea ce contează cu adevărat este fericirea și bunăstarea familiei lor.

„Nu s-au schimbat foarte multe, încă avem prieteni apropiați care ne-au rămas alături și fac parte din cercul nostru, după ce au aflat vestea. Am aflat asta după aproape 11 ani, avem trei copii împreună, nu e ca și cum putem să ne debarasăm de tot peste noapte”, a declarat Joseph, soțul Celinei.

Sourcea1.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...