Friday, March 1, 2024
HomeStiriZeci de șoferi români au alimentat cu benzină gratis după ce un...

Zeci de șoferi români au alimentat cu benzină gratis după ce un bărbat a…

O avalanșă de șoferi au beneficiat de carburant gratuit, după ce un bărbat a dat peste o neregulă la o benzinărie și a împărtășit descoperirea cu toți cunoscuții săi.

Evenimentul neobișnuit s-a petrecut la o stație de alimentare cu carburant din cartierul San Leone, situat în orașul Agrigento din Sicilia, Italia.

Un bărbat a observat că, în mod ciudat, pompa continua să distribuie benzină, chiar și după ce se depășea valoarea pe care el o introdusese în mașină.

În anumite stații de alimentare cu carburant din Italia, șoferii au posibilitatea de a achita direct la pompă, introducând bani în aparat, iar acesta distribuie exact cantitatea de combustibil pentru care s-a plătit.

Cu toate acestea, de data aceasta, bărbatul a descoperit că pompa oferea benzină gratuit, indiferent de suma introdusă anterior.

Așa se face că el și-a anunțat toți cunoscuții despre această oportunitate neașteptată. Într-un timp foarte scurt, zeci de șoferi s-au adunat la benzinăria care furniza carburant gratuit.

Conform publicației Agrigento Notizie, un număr impresionant de șoferi s-au înșirat la aceeași pompă de la benzinărie și și-au alimentat vehiculele până la refuz, până când proprietarul a aflat despre situație și a oprit pompa defectă.

În plus, acesta a alertat Poliția și a depus o plângere, după ce a constatat că pompa defectă a provocat un prejudiciu de aproximativ cinci mii de euro.

Acum, șoferii care au profitat de eroarea pompei sunt obligați să se prezinte la benzinărie pentru a plăti contravaloarea combustibilului consumat.

În caz contrar, s-ar putea să se confrunte cu consecințe legale, mai ales că polițiștii au pus mâna pe înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...