Friday, March 1, 2024
HomeStiriMihai Bendeac, urare dură la adresa Ilonei Brezoianu

Mihai Bendeac, urare dură la adresa Ilonei Brezoianu

Se cunoaște faptul că între Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu există o prietenie deosebit de strânsă, iar modul în care aceștia își exprimă afecțiunea reciprocă este deseori unic și surprinzător.

Acest lucru a fost evident și astăzi, când actrița a sărbătorit 33 de ani.

Cu această ocazie specială, Mihai Bendeac, apropiatul ei prieten și partener de scenă, nu a ratat șansa de a îi face o urare cu totul specială, în stilul său inconfundabil.

Mihai Bendeac nu a ezitat să mărturisească că, deși a avut cuvinte dure la adresa Ilonei de-a lungul timpului, chiar și ironizând-o în mod repetat, viața lui ar fi mult mai puțin bogată fără prezența ei.

Îi este profund recunoscător pentru că îi aduce zâmbetul pe buze și o consideră o adevărată binecuvântare.

În mesajul său de pe Instagram, el a exprimat speranța că prietenia lor va dura până la sfârșitul vieții ei, și chiar dincolo de asta, cu toate că a menționat în glumă că ea va pleca din această lume înainte de el.

Ilona Brezoianu nu a ezitat să răspundă prompt mesajului lui Mihai, mărturisind că urările sale sunt cele mai importante pentru ea în fiecare an.

Deși mesajul lui Mihai a fost transmis din România, răspunsul ei a venit din Bulgaria, unde pare să-și petreacă ziua de naștere.

Actrița se bucură de o cafea pe o terasă, cu o vedere superbă asupra orașului Veliko Târnovo, potrivit unei postări pe Instagram Stories. Este foarte probabil că Ilona a ales să se delecteze cu o vacanță în acest oraș bulgar pentru a sărbători această ocazie specială.

Sourceclick.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...