Friday, March 1, 2024
HomeStiriUn hoț a atacat-o, apoi s-a îndrăgostit de ea

Un hoț a atacat-o, apoi s-a îndrăgostit de ea

Amber a relatat o experiență alarmantă în care un bărbat a amenințat-o cu un pistol, punându-i arma la tâmplă.

În acele momente de tensiune, ea a fost forțată să-i dea hoțului toti banii pe care îi avea la ea, suma ridicându-se la aproximativ 100 de dolari.

Situația a luat o turnură neașteptată când, în timp ce încerca să o conduca în casă, hoțul a făcut un gest neobișnuit. În ciuda amenințării continue cu arma, acesta i-a cerut lui Amber contul de Facebook.

„Eram tensionată și speriată, dar mi-am zis că, dacă îl voi adăuga pe Facebook, s-ar putea să plece. Și așa s-a întâmplat”, a declarat Amber pentru postul de televiziune WRTV.

Conform poliției din Indianapolis, după ce a plecat, hoțul, identificat ca fiind Boyce, a început să-i trimită lui Amber mesaje, s-a comportat într-un mod amical și a început chiar să flirteze cu ea. El a pretins chiar că îi va returna banii pe motiv că este „frumoasă”.

Unul dintre mesajele lui Boyce a fost: “Uite, vreau să-ți returnez banii. Ești prea drăguță ca să fii jefuită!”

Răspunsul lui Amber a fost măsurat și a încercat să mențină calmul în fața situației absurde. „Înțeleg, ești amabil, dar timpurile sunt dificile. Sunt conștientă de asta.”

Reacția tinerei l-a încurajat pe Boyce să insiste, propunându-i să se relaxeze împreună. Totuși, Amber a refuzat categoric oferta, menționând că este căsătorită și că îi dorește tot binele.

Ulterior, Amber a raportat incidentul și hărțuirea ulterioară, exprimându-și temerea pentru siguranța sa personală.

În cele din urmă, Boyce a fost localizat și arestat de către poliție. În prezent, se află în custodia poliției, cu o cauțiune fixată la 7.500 de dolari. Pe data de 23 iunie, acesta a fost acuzat oficial de comiterea unui jaf cu o armă de foc.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...