Friday, March 1, 2024
HomeStiriIrinel Columbeanu și-a revăzut fiica după 7 ani

Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după 7 ani

Irinel Columbeanu a avut ocazia să-și revadă fiica, Irina, după o perioadă de cinci ani. Această întâlnire a avut un impact puternic asupra fostului milionar, care a fost profund impresionat de schimbările pe care le-a observat la fiica sa. Întâlnirea dintre tată și fiică a avut loc în holul hotelului în care locuiește Irinel.

De-a lungul anilor, Irina a evoluat într-o domnișoară matură și înaltă, o schimbare ce a uimit și impresionat mult pe Irinel.

Astfel, fostul milionar a constatat nu doar creșterea în înălțime a Irinei, dar și dezvoltarea ei intelectuală, fapt ce l-a făcut să considere că fiica sa a crescut în înțelepciune.

Mai mult decât atât, Irina i-a oferit tatălui ei o experiență deosebită – o plimbare cu mașina. Irinel a fost impresionat de abilitățile de conducere ale fiicei sale și s-a declarat mândru de realizările ei.

Cu toate acestea, tatăl grijuliu nu s-a abținut să îi ofere câteva sfaturi privind condusul prudent și siguranța la volan.

După cum a mărturisit la Antena Stars, Irinel Columbeanu a avut ocazia să observe cum Irina se descurcă la volan pe parcursul mai multor drumuri pe care le-au făcut împreună.

În pofida faptului că a îndemnat-o pe fiica sa să nu conducă prea repede și să fie mereu atentă, el a observat că Irina este ajutată de sistemele moderne ale mașinii pe care o conduce.

Pe parcursul interviului, Irinel Columbeanu a abordat și subiectul regretelor sale în relația cu Monica Gabor, mama Irinei.

De asemenea, fostul milionar nu a negat posibilitatea unei perioade mai lungi de ședere în America, chiar dacă personal nu se simte atras de ideea de a locui acolo pe termen lung.

Cu toate acestea, el consideră că decizia finală nu-i aparține în totalitate, făcând aluzie la faptul că nu este singur în “barca vieții”.

Sourceciao.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...