Saturday, March 2, 2024
HomeStiriUn actor îndrăgit din Las Fierbinți la...

Un actor îndrăgit din Las Fierbinți la un pas de moarte

O vedetă recunoscută din serialul Las Fierbinţi, care în prezent bucură milioane de români cu umorul său, a trecut printr-o experiență la limita dintre viață și moarte, ca urmare a unei combinații periculoase de alcool și medicamente.

Actorul și-a povestit trăirile în cadrul unui podcast difuzat pe Youtube, dezvăluind detalii tulburătoare despre această experiență.

Mihai Rait, fost participant la “Românii au talent”, a avut parte de un episod dramatic după ce a consumat aproximativ 20 de pastile, recomandate de propria mamă, în combinație cu cantități mari de vin.

“Era 8 noiembrie, după ce am băut în jur de șapte sticle de vin dulce. Nu vroiam să vărs, îmi părea rău de vin. Consumam două pahare de vin și apoi luam două pastile de emetiral.

Mama mea mi le-a dat atunci când m-am simțit rău de la mâncare. Nu mi-a explicat cum să le iau corect. În total, am luat între 16 și 20 de pastile, nu îmi mai aduc exact aminte.

După ce am băut, m-am trezit și m-am îndreptat spre autogara din Constanța, cu intenția de a merge la Hârșova, la Giurgeni, unde aveam o treabă”, a povestit actorul.

Pe drum, a început să simtă efectele nocive ale combinației dintre alcool și medicamente. În ciuda disconfortului evident, a continuat călătoria către destinație.

“Plecase gâtul, capul mi se apleca în barbă și nu puteam să-l ridic. În mintea mea… simțeam că îmi va trece. Și, când mă apropiam de Hârșova, chiar mi-a trecut.

Am decis să nu mă opresc acasă de teama reacției părinților mei la vederea stării mele. M-am oprit la intrarea în Giurgeni, am trecut de cimitir, m-am întins pe iarbă și am început să simt că mi se rotește capul”, a continuat el.

Starea sa a deteriorat și a necesitat intervenția medicală urgentă. A fost dus la spitalul din Hârșova, unde chiar și medicul s-a speriat de severitatea simptomelor lui. A fost apoi transferat la o altă unitate medicală din Constanța, unde a fost însoțit în ambulanță de o altă pacientă.

Acest cunoscut actor din Las Fierbinţi a trecut printr-un episod extrem de periculos de supradoză, riscul de deces fiind foarte mare. Musculatura gâtului nu mai era coordonată de către creier, determinând capul să aibă tendința de a executa rotații complete. Din fericire, echipa medicală a reușit să salveze viața actorului.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...