Friday, March 1, 2024
HomeStiriIncredibil de ce boală suferă Alex Bodi

Incredibil de ce boală suferă Alex Bodi

Alex Bodi este cunoscut pentru fizicul său impresionant, o caracteristică ce atrage fără îndoială atenția femeilor atractive. Între acestea se numără și Ema Uta, cea mai recentă cucerire a lui.

Cu toate acestea, în spatele aparențelor de forță și robustețe, Bodi suferă de o boală gravă, care îi dă mari bătăi de cap. Va fi din nou supus intervențiilor medicale, iar CANCAN.RO a obținut declarații și imagini în exclusivitate despre această situație.

Devenit o figură cunoscută în lumea showbiz-ului datorită unei relații amorose cu Bianca Drăgușanu, acum partenera lui Gabi Bădălău, Alex Bodi a atras atenția nu doar prin statutul său financiar solid, dar și prin musculatura bine definită.

Această condiție fizică impresionantă a fost realizată prin ore interminabile de antrenament intens și, după cum afirmă Bodi, prin utilizarea de steroizi.

Cu toate acestea, steroizii pe care îi folosește pentru a-și menține forma fizică i-au cauzat o serie de probleme de sănătate. Recent, CANCAN.RO l-a surprins pe Bodi în compania unor prieteni, moment în care au devenit evidente varicele de pe picioarele sale.

Iubitul frumoasei Ema Uta se confruntă cu momente dificile și este pe cale să fie supus din nou intervențiilor medicale.

“Am semne că va trebui să mă supun unei noi operații din cauza varicelor”, a declarat Bodi. Cu toate acestea, este optimist că va reuși să treacă și peste acest moment.

În ciuda acestei probleme, Bodi a reușit să se relaxeze în compania prietenilor săi la un restaurant chinezesc din zona Pipera, bucurându-se de delicatesele locale.

Pe plan personal, Alex Bodi pare pregătit să-și înceapă un nou capitol al vieții sale alături de Ema Uta, cu care este acum nedespărțit. Despre cuplu se vorbește că ar putea avea planuri de nuntă, în ciuda faptului că s-au despărțit la începutul anului 2023.

Uta, care este make-up artist, a refuzat să se împace cu Bodi pentru o perioadă, însă sentimentele lor s-au reîmprospătat pe 8 Martie, dată la care s-au împăcat. Viitorul poate aduce chiar și o nuntă de basm.

“Am reușit să rezolvăm toate problemele. Suntem foarte bine acum. Da, mă gândesc și la o căsătorie. Îmi doresc asta”, a declarat Bodi.

În plus, Bodi, care este deja

tatăl a două fete din relații anterioare, își exprimă dorința de a avea mai mulți copii cu actuala sa parteneră.

“Nu am discutat încă cu cea mică dacă ar dori un frățior sau o surioară. Dar eu îmi doresc mai mulți copii”, a adăugat el.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...