Friday, March 1, 2024
HomeStiriMoment de-a dreptul jenant pentru Andreea Marin pe platoul de filmare

Moment de-a dreptul jenant pentru Andreea Marin pe platoul de filmare

Cunoscuta vedetă Andreea Marin a fost invitată de nenumărate ori la emisiunea “Vorbește lumea”. În cadrul unei ediții, a avut loc o situație puțin stânjenitoare.

Andreea a fost surprinsă cu un buchet de flori oferit de Shurubel, unul dintre prezentatorii emisiunii, care a fost în dificultate atunci când a trebuit să îi înmâneze buchetul.

În momentul în care Andreea s-a ridicat pentru a accepta florile și a încercat să îl sărute pe Shurubel drept mulțumire, l-a sărutat din greșeală în ureche.

Shurubel a recunoscut ulterior că momentul a fost stânjenitor pentru amândoi. Într-un podcast cu Jorge, el a descris cu umor incidentul, spunând că a fost cel mai înfiorător moment.

Acesta a explicat că a avut dificultăți în a ști cum să reacționeze în fața camerei de filmat, iar situația a devenit și mai încurcată când Andreea a venit spre el pentru a-l săruta în semn de apreciere.

În același podcast, Bogdan Ciudoiu, invitat alături de Shurubel, a vorbit despre presiunile muncii în televiziune. Acesta a subliniat cât de greu este să te acomodezi cu faptul că ești judecat constant de public și cât de dificil este să ajungi la un nivel de confort și de autenticitate în fața camerei.

În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, Shurubel și Bogdan Ciudoiu au avut ocazia să lucreze alături de Adela Popescu, ulterior înlocuită de Lili Sandu.

Cei doi au recunoscut că exista o anumită presiune în colaborarea cu Adela Popescu, dar au menționat că presiunea nu venea de la Adela însăși, ci mai degrabă era generată de propria lor percepție.

Cu toate acestea, amândoi recunosc că ar fi interesant să lucreze din nou cu Adela, acum că s-au acumulat mai multe experiență și sunt mai pregătiți.

Menționând aceasta, nu au uitat să aprecieze și experiența lui Lili Sandu în televiziune. Prin aceste mărturisiri, cei doi prezentatori au arătat cât de mult contează dinamica și chimia dintre membrii unei echipe de televiziune, cât și presiunile și provocările specifice acestui mediu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...