Saturday, March 2, 2024
HomeVedeteOana Matache prinsă în flagrant în pădure cu iubitul ei Radu Siffredi

Oana Matache prinsă în flagrant în pădure cu iubitul ei Radu Siffredi

Oana Matache, sora celebrei cântărețe Delia, pare a fi într-un proces de luare a unei decizii importante în viața sa personală – înlocuirea mașinii sale actuale.

Recent, în compania partenerului său, Radu Siffredi, cunoscut sub acest pseudonim pe platformele online, Oana a pornit în căutarea unui nou vehicul în zona de nord a Bucureștiului.

În atenția ei a intrat un model de Jeep Wrangler 4xe Rubicon hibrid, o mașină a cărei valoare de achiziție începe de la o sumă considerabilă de 50.000 de euro.

Dar aici nu se oprește povestea. CANCAN.RO va aduce la cunoștință fotografii și detaliile care se ascund în spatele acestei situații.

Scena care ne-a atras atenția s-a desfășurat zilele trecute, în partea de nord a Bucureștiului. Oana Matache și Radu Siffredi, care trăiesc împreună de ceva vreme, și-au luat inima în dinți și au pornit într-o “aventură” pe patru roți.

Au testat împreună noul model de Jeep Wrangler 4xe Rubicon hibrid. Deși Radu nu deține permis de conducere, a însoțit-o pe Oana, profitând de ocazie pentru a experimenta din postura de pasager.

Excursiile lor au inclus explorarea orașului în zona Pipera, dar și plimbări prin pădurea Băneasa.

Toate acestea au avut un scop clar: Oana încearcă să determine dacă ar fi potrivită trecerea de la actualul său Volkswagen Tiguan la noul model de Jeep.

Cu toate că Radu nu poate conduce, opinia lui contează mult pentru Oana, întrucât își împart viața de zi cu zi. Cuplul a cercetat cu atenție mașina, inspectând detaliile interioare și evaluând capacitatea de încărcare a acesteia.

Oana a fost în special preocupată de spațiul din spate, un factor crucial în alegerea mașinii, întrucât cei doi copii ai săi, Jessie și Bogdan, trebuie să se bucure de tot confortul când călătoresc.

După ce au petrecut timpul necesar pentru a se informa și a lua o decizie privind mașina, Oana și Radu au dus autoturismul înapoi la dealerul din Pipera și și-au reluat agenda zilnică.

Rămâne de văzut dacă vor decide să facă pasul către noul Jeep Wrangler 4xe Rubicon hibrid.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...