Saturday, March 2, 2024
HomeStiriFemeie de 48 ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui...

Femeie de 48 ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui hotel din Mamaia

O investigație a fost lansată de către polițiștii din Constanța după ce o femeie în vârstă de 48 de ani a decedat în urma unei căzături de la etajul opt al Hotelului Victoria din stațiunea Mamaia. Primele informații indică faptul că ar putea fi vorba despre o sinucidere.

Incidentul tragic a avut loc în dimineața zilei de 21 iunie, în jurul orei 4:00, când angajații hotelului au sesizat autoritățile și au apelat serviciul de urgență 112.

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru femeia originară din Craiova, care venise singură la mare pe 17 iunie și se cazase la hotelul menționat.

Femeia nu avea decât o rudă apropiată, mama sa, care nu era la curent cu planurile sale. Înainte de gestul final, femeia a lăsat un bilet de adio adresat mamei sale, însă acesta nu oferea niciun indiciu clar despre motivele care au condus la decizia ei.

În bilet, femeia și-a exprimat regretul față de gestul său, fără a explica în detaliu motivele pentru care a recurs la acesta.

În urma evenimentului, Poliția Stațiunii Mamaia a confirmat incidentul și a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, conform anunțului făcut de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

În acel moment critic, la fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, care, din păcate, au putut doar să constate decesul femeii.

Incidentul este în curs de investigare, iar autoritățile se așteaptă să ofere mai multe detalii în curând.

Între timp, eforturile se concentrează pe oferirea de asistență familiei îndurerate și pe înțelegerea exactă a circumstanțelor care au dus la acest tragic eveniment.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...