Friday, March 1, 2024
HomeStiriVezi prin ce chinuri a trecut o româncă care s-a angajat ca...

Vezi prin ce chinuri a trecut o româncă care s-a angajat ca bonă

Munca de îngrijitoare de copii în țări precum Austria sau Italia poate fi percepută ca o oportunitate atrăgătoare pentru multe femei din România. Totuși, această profesie poate adesea ascunde diverse pericole sau situații neprevăzute.

O tânără româncă în vârstă de 21 de ani a făcut experiența neplăcută a acestui aspect, după ce s-a angajat ca îngrijitoare a unui copil în Austria. Deși plecărea cu gândul la un job decent, ea a fost în schimb victima unui comportament abuziv și a unor acte de violență extrem de grave.

În instanță, perechea care a recrutat-o și a maltratat-o și-a recunoscut faptele. Cu toate acestea, cei doi au fost achitați în ceea ce privește acuzația de trafic de persoane.

Femeia de 31 de ani originară din România, acum rezidentă în Tirol, împreună cu partenerul ei de 35 de ani, au angajat această tânără cu promisiunea unui salariu de 350 de euro pe lună. În loc să-și respecte partea de contract, aceștia i-au confiscat documentul de identitate și au abuzat-o fizic.

În cele din urmă, cei doi agresori au ajuns în fața justiției, unde au fost acuzați, inițial, de trafic de persoane, în plus față de acuzațiile de violență.

“Inculpații” s-au scuzat, afirmând că situația a scăpat de sub control deoarece simțeau că femeia nu se ocupa în mod corespunzător de copilul lor.

Mamei nu i-a plăcut faptul că copilul avea vânătăi și, ca răspuns, a recurg la agresiuni fizice împotriva îngrijitoarei, cum ar fi lovituri cu palma, ruperea bluzei și zgârieturi.

Cu toate acestea, instanța i-a găsit vinovați pentru violența exercitată și au fost condamnați la amenzi de 1.400 de euro și 600 de euro, respectiv – jumătate din acesta fiind sub formă de suspendare.

Cei doi vor trebui, de asemenea, să-i plătească victimei o compensație de 610 euro pentru durere și suferință. Ambii inculpați au acceptat verdictul fără rezerve, conform ziarulromanesc.de.

Sourcegandul.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...