Friday, March 1, 2024
HomeStiriVezi localitatea din România unde o casă...

Vezi localitatea din România unde o casă costă doar 2000 euro

O casă cu un preț incredibil de doar 2.000 de euro este acum disponibilă pentru vânzare. Chiar dacă pare a fi o ofertă desprinsă din lumea imaginară, realitatea este alta.

Această proprietate nu doar că există, dar vine și cu un teren impresionant de peste 3.700 de metri pătrați.

Această locuință dispune de trei camere spațioase, acoperind o suprafață de 80 de metri pătrați. În plus, casa este complet racordată la rețeaua electrică și de apă, fiind gata pentru a fi locuită imediat.

Având o deschidere de 30 de metri liniari la drumul principal, proprietatea se bucură de un acces facil.

Potențialul cumpărător poate fi sigur că toate documentele necesare pentru vânzare sunt deja pregătite. Deși prețul de pornire este deja remarcabil de mic, există și posibilitatea de a negocia, în limitele decenței, conform unui anunț publicat pe site-ul OLX.

Locația casei adaugă un plus de valoare proprietății. Aceasta este situată în localitatea Brădeanu, o comunitate pitorească aflată la doar 25 de kilometri de orașul Buzău.

Cei care sunt în căutarea unei case accesibile, dar și a unui loc liniștit și spațios, ar trebui să ia în considerare această ofertă excepțională.

Sourcegandul.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...