Friday, March 1, 2024
HomeVedeteDinu Maxer și ispita de la Insula Iubirii

Dinu Maxer și ispita de la Insula Iubirii

Recent, publicația CANCAN.RO a capturat momente în care Dinu Maxer, membru al trupei AXXA, părea a fi captivat de o blondă atrăgătoare într-un club sofisticat din Capitală.

Blondina nu este alta decât Maria Ilioiu, cunoscută pentru participarea sa la show-ul Insula Iubirii. Deși Dinu Maxer a recunoscut că a fost impresionat de aspectul tinerei, el insistă că relația lor se limitează la un parteneriat profesional.

În lumina acestor evenimente, Dinu Maxer a oferit mai multe detalii despre această apropiere aparentă.

Dinu Maxer nu este genul care să lase timpul să treacă degeaba. După câteva tentative de a avea o relație, artistul din trupa AXXA pare să-și schimbe tactica. Într-un club din Capitală, Dinu a întâlnit o blondă care l-a captivat pe loc – Maria Ilioiu, fostă participantă la Insula Iubirii.

Privirile lor s-au întâlnit, au schimbat câteva cuvinte și dintr-o conversație în alta, s-a ajuns la o colaborare profesională. Maria aspiră la o carieră în muzică, iar Dinu vede în ea un potențial semnificativ.

Prin urmare, artistul ar urma să o ghideze pe noua cale pe care dorește să o urmeze. „Chiar am avut o conversație cu ea. Într-adevăr, m-a impresionat frumusețea ei! Dar am discutat despre un proiect muzical. Eu ca producător, ea ca artistă”, a mărturisit Dinu Maxer, exclusiv pentru CANCAN.RO.

Câteva zile după aceste declarații, artistul a dezvăluit mai multe despre planurile sale cu fosta ispită. Acesta a recunoscut că a fost fermecat de prezența Mariei în club.

„Sigur că fiind în club, privirea mea a fost captivată. Erau multe fete frumoase în acel club, unde de obicei merg, și se întâmplă asta frecvent. Am remarcat o prezență feminină care, cu adevărat, m-a fascinat”, a dezvăluit cântărețul într-un interviu pentru Antena Stars.

Doar viitorul ne va spune dacă între cei doi ar putea exista o legătură care depășește sfera profesională. Dinu Maxer pare a fi încântat de Maria, însă deocamdată insistă că intenția sa este să o ajute să lanseze prima sa piesă muzicală, fără a exista alte intenții.

„Mi-aș dori să subliniez că nu mi-am dat seama cine este. O știam din televiziune, dar nu am reușit să fac legătura cu realitatea, așa

să spun. Am intrat într-o conversație cu ea. Prin urmare, s-ar putea să produc prima piesă a Mariei”, a adăugat Dinu.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...