Saturday, March 2, 2024
HomeVedeteDana Rogoz bătută și umilită în plină stradă

Dana Rogoz bătută și umilită în plină stradă

În urmă cu mai mult de douăzeci de ani, Dana Rogoz, acum în vârstă de 37 de ani, își începea cariera în lumea artistică, fiind membră a trupei Abracadabra (1994-2001).

În ciuda succesului său televizat la TVR și PRO TV, și a faptului că a devenit cunoscută publicului sub numele de Abramburica, artista a traversat o perioadă neplăcută în trecut.

Un incident recent a readus aceste amintiri la suprafață – o femeie care, în adolescență, a umilit-o pe stradă, s-a lăudat recent cu acel comportament pe rețelele sociale. În urma acestei postări, Dana Rogoz a retrăit amintirile dureroase din trecut.

Serialul de televiziune Abracadabra a captat inimile copiilor din întreaga Românie, iar Dana Rogoz și-a început cariera artistică ca membră a trupei cu același nume.

Activitatea sa în acest serial nu numai că i-a adus faima, dar i-a oferit și primii ei bani, pentru aparițiile TV și turneele din țară. Deși succesul a venit pentru Dana de la o vârstă fragedă, alături de aplauze au venit și critici, înjurături și, în unele cazuri, chiar agresiuni fizice.

Mulți ani mai târziu, femeia care s-a comportat cu violență față de Dana nu pare să-și fi asumat greșeala și s-a lăudat pe rețelele de socializare cu acțiunile sale trecute.

Aceasta a scris pe Instagram: „A înnebunit asta cu perfectul ei… doamne… mi-aduc aminte că în urmă cu ani când venea la (nr. o televiziune)… am bătut-o pe stradă… pur și simplu vorbea îngâmfat… noi de vârsta ei, eu și o prietenă am intrat în vorbă cu ea.

Sincer o admiram, nah, erau alte vremuri. Ea înfumurată a zis ceva în sictir, era o proaspătă vedetă ea cică. Apoi i-am tras un scuipat plus o palmă, rușine să te porți urât în sictir cu oamenii care te plac”.

Actrița, acum o femeie matură, soție și mamă, a răspuns femeii cu o atitudine demnă și matură, exprimându-și sentimentele în legătură cu acest incident trecut și cu comportamentul femeii în prezent. Într-o postare pe blogul personal, Dana Rogoz a declarat:

„Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respirația. Probabil m-am blocat ca Dana-copil în momentul respectiv… Și tot Dana-adult vrea să îi răspundă femeii care se laudă acum cu acest comportament.

Rușinea e a dumneavoastră, doamnă. Rușine că anii au trecut și că ați rămas la fel… Pare că sunteți la rândul dumneavoastră mamă. Cum ați reacționa când copilul ar veni acasă bătut și scuipat de altcineva?… Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum. Să vă fie rușine. Nu ați înțeles nimic din viața asta”.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...