Friday, March 1, 2024
HomeVedeteVezi câți bani are Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Vezi câți bani are Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Mulți sunt curioși în ceea ce privește veniturile pe care le generează celebrii chefi români – Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Ei duc un trai opulent, fapt dovedit de cifrele impresionante pe care le înregistrează. Haideți să vedem cât de substanțiale sunt, de fapt, câștigurile fiecăruia.

Succesul imens al emisiunii “Chefi la cuțite” de la Antena 1 le asigură acestora venituri considerabile, însă acesta nu este singurul lor izvor de venit. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost înțelepți, investind și în propriile lor afaceri.

Cătălin Scărlătescu, se pare că este cel mai prosper dintre cei trei. Începând cu 2021, el ar fi câștigat în jur de 1.500 de euro lunar pentru rolul său de jurat la “Chefi la cuțite”, urmând ca un an mai târziu suma să crească la 2.500 de euro lunar.

Totuși, restaurantul său, “XChef by Catalin Scarlatescu”, nu pare să fi avut succesul scontat. În 2022, afacerea lui Scărlătescu a înregistrat o cifră de afaceri de 344.611,30 euro, fără a avea profit, dar cu datorii de 618.309,64 de euro.

Sorin Bontea suplimentează veniturile sale lunare și cu ajutorul unei firme de publicitate pe care o deține. Conform ultimului bilanț, cifra de afaceri în 2022 a fost de 271.860 de euro. Mai exact, Bontea câștigă lunar în jur de 22.500 euro.

La aceste venituri se adaugă și cele obținute din contractele de imagine, precum și suma de aproximativ 10.000 de euro pe sezon de la “Chefi la cuțite”.

În plus, Scărlătescu își mărește veniturile și prin participarea la evenimente private. Cherhanaua de la malul mării este o altă sursă de venit pentru fostul concurent de la America Express.

Florin Dumitrescu, cel mai tânăr dintre cei trei, a avut de câștigat sume considerabile din colaborarea de durată cu Lidl, din care ar fi încasat între 5.000 și 10.000 de euro lunar.

De asemenea, pentru cele trei luni de filmare pentru “Chefi la cuțite”, în fiecare sezon, Dumitrescu obține un venit lunar destul de considerabil.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...