Friday, March 1, 2024
HomeVedeteTheo Rose pozată în lenjerie intimă înainte de naștere

Theo Rose pozată în lenjerie intimă înainte de naștere

Anghel Damian și Theo Rose sunt în așteptarea celui mai minunat eveniment din viața lor, cei doi urmând să devină părinți pentru prima oară. Se bucură de fiecare moment petrecut împreună, fiind practic de nedespărțit. Anghel își veghează constant partenera de viață, un gest care nu ar trebui să surprindă pe nimeni.

Recent, Theo Rose, cunoscuta artistă, a făcut o apariție impresionantă pe balconul casei lor, un moment surprins în imagini de CANCAN.RO. Artista a demonstrat că nu îi pasă de opiniile altora, și-a făcut apariția fără rețineri.

Anghel Damian a fost partener cu Lia Bugnar timp de opt ani, dar în vara trecută au decis să își continue viața separat. Nu a durat mult timp până când actorul a început o nouă relație cu Theo Rose. Relația lor a evoluat rapid, iar curând artista a descoperit că este însărcinată. Conform surselor CANCAN.RO, Theo urmează să nască un băiețel pe data de 14 iunie 2023.

Până atunci, Theo Rose își petrece timpul relaxându-se în felul ei preferat, preferând să rămână în casă pentru a-și proteja sarcina. Recent, simțind nevoia de aer proaspăt, s-a îndreptat spre balconul casei, unde a stat relaxată pe un scaun timp de 30-40 de secunde. Anghel Damian a fost alături de ea tot timpul, supraveghind-o constant.

Artista a surprins prin felul în care a ales să se îmbrace, alegând o rochie lejeră pentru gravide, care nu a reușit să-i acopere complet lenjeria intimă. Cu toate acestea, ea a continuat să-și petreacă timpul în mod relaxat pe balcon, conversând atât cu Anghel Damian, cât și cu menajera.

După ce și-a luat doza de aer proaspăt, Theo s-a retras în casă, urmată îndeaproape de Anghel. Având o temere față de intervențiile chirurgicale, artista a ales să nască natural, spre deosebire de alte vedete locale care au ales cezariana. Este optimistă că nașterea nu va fi prelungită sau dureroasă, lucru pe care îl dorim și noi.

“Am decis să nasc natural. Fiecare femeie trăiește această experiență în mod diferit. Unele o traversează cu ușurință, în timp ce altele au un travaliu lung și dureros. Sunt zile în care mă simt curajoasă și spun: Bă, mai bine suport câteva ore de travaliu și apoi mă refac și îmi pot continua viața. Mai ales că am o problemă cu operațiile.

Nu am fost niciodată operată și îmi doresc foarte mult să trec prin această experiență fără o intervenție chirurgicală. Dacă pot evita, vreau să evit. Dar vom vedea ce va fi. Cred că este normal să simți un pic de teamă, pentru că până la urmă este cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a declarat Theo Rose.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...