Friday, March 1, 2024
HomeVedeteAndreea Bălan se iubește cu un jucător de tenis cu 10 ani...

Andreea Bălan se iubește cu un jucător de tenis cu 10 ani mai mic

Spectacolul vieții mondenității românești pare să fi prins o nouă viteză cu o posibilă idilă între Andreea Bălan, faimoasa artistă pop, și Victor Cornea, jucătorul de tenis.

În ultimul timp, s-au zvânturat povești și bârfe prin lumea bună a Bucureștiului, speculându-se o legătură între cei doi.

Aceste bârfe sunt acum pe cale să se contureze ca realități, atât Andreea cât și Victor fiind în prezent în Stuttgart, Germania, pentru un antrenament al lui Victor.

Suspiciunile au fost alimentate de postările pe care fiecare dintre ei le-a făcut pe rețelele sociale, unde au etichetat locația în care se află, precum și de imaginile similare pe care le-au încărcat.

Andreea a fotografiat terenul de tenis gol, iar postarea lui Victor l-a surprins pe el în cadru, sugestie a faptului că fotografia ar fi putut fi făcută chiar de către Andreea, dată fiind similitudinea punctelor de vedere din care au fost făcute aceste imagini.

În plus, sursele CANCAN.RO afirmă că Victor și Andreea au fost văzuți împreună într-o escapadă romantică la Paris, cu doar 10 zile în urmă.

Privind retrospectiv, se pare că Andreea Bălan urmează un anumit tipar în alegerea partenerilor de viață, optând pentru bărbați de succes cu aspect similar.

Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani, originar din Sibiu și tenismen cunoscut, nu se deosebește prea mult în această privință de Keo, George Burcea sau Tiberiu Argint, partenerii anteriori ai Andreei.

Recent, la data de 11 iunie, Victor a atins cea mai bună clasare în cariera sa de tenis, reușind să ocupe locul 84 mondial la dublu, confirmându-și astfel realizările profesionale.

Prin urmare, Victor pare a fi în acord cu profilul tipic al partenerilor Andreei, atât în ceea ce privește aspectul fizic cât și în privința succesului profesional.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...