Friday, March 1, 2024
HomeVedeteVezi cu ce studentă a fost cuplat Smiley înainte de Gina Pistol

Vezi cu ce studentă a fost cuplat Smiley înainte de Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai solide cupluri din industria de divertisment a României. Aceștia și-au oficializat relația printr-o ceremonie nupțială care a avut loc în data de 27 mai 2023.

După aceea, proaspătul cuplu a ales să își petreacă luna de miere în sudul Franței, celebrând astfel noua etapă din viața lor. Înainte însă de această poveste de dragoste, Smiley a avut o altă relație importantă, cu o altă tânără cunoscută în lumea mondenă românească. Detaliile acestei povești sunt mai jos, în articol.

Petrecerea de nuntă a lui Smiley și Gina Pistol a avut loc în data de 27 mai 2023, iar evenimentul a fost unul de zile mari, marcând începutul unei noi vieți de familie pentru cei doi.

Înainte de a se implica emoțional cu Gina, artistul a avut o relație semnificativă cu Sânziana Negru, o altă figură notabilă a showbizului. Aceasta a fost partenera lui Smiley timp de aproape doi ani, relația lor ajungând la final în 2007.

În ciuda zvonurilor care s-au vehiculat că cei doi ar dori să se împace, realitatea a fost diferită. Sânziana a negat aceste speculații, susținând că o împăcare nu ar fi fost posibilă.

În ciuda faptului că au fost un cuplu timp de aproape doi ani, ea susține că despărțirea nu a fost una dificilă, deoarece a păstrat legătura cu artistul în perioada imediat următoare. Cunoștința lor a avut loc în studioul lui Marius Moga, fiind deci o relație născută în mediul muzical.

„A fost o relație frumoasă, au trecut 5 ani de atunci, am fost aproape 2 ani împreună. Ne-am mai auzit la telefon, ne-am mai și văzut, pentru că aveam jobul, eram nevoiți. Poate așa am și trecut mai ușor.

Nu ne-am despărțit datorită altei persoane, relația noastră s-a terminat atunci când s-a consumat. Ne-am cunoscut în studioul lui Marius Moga, eu eram la facultate la Cluj. Ne pupăm pe obraz chiar și acum, când ne vedem.

Primesc SMS-uri de la el legate de muzică, de filmări. Eu sunt implicată într-o altă relație”, a dezvăluit Sânziana în 2012, în cadrul unui interviu acordat la Kanal D.

În prezent, Sânziana Negru, alături de Laura Giurcanu, participă la show-ul televizat America Express. Ele formează una dintre cele nouă echipe ce se angajează în această aventură prezentată de Antena 1.

La momentul actual, cele două, alături de ceilalți concurenți, se află în America pentru filmarea show-ului. Înainte de a pleca din România, Sânziana și Laura au luat în considerare toate măsurile de precauție necesare.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...