Saturday, March 2, 2024
HomeVedeteDiana Munteanu atacată după ce s-a filmat în costum de baie la...

Diana Munteanu atacată după ce s-a filmat în costum de baie la cei 44 ani

Diana Munteanu, cunoscută personalitate de televiziune și fosta soție a lui Claudiu Niculescu, a stârnit controverse pe Instagram după ce a postat câteva fotografii cu ea în costum de baie.

O serie de utilizatori ai rețelei de socializare s-au arătat nemulțumiți de aceste imagini, considerând că expune prea mult pentru vârsta ei de 44 de ani.

Cu toate acestea, Diana Munteanu, care menține o siluetă admirabilă la 44 de ani, este foarte activă pe rețelele de socializare, unde își încântă frecvent urmăritorii cu diverse imagini.

Recent, aceasta a decis să posteze mai multe fotografii cu ea în costum de baie, o decizie care nu a fost pe placul tuturor fanilor săi.

Profitând de vremea caldă, Munteanu a postat un videoclip în care apărea relaxându-se pe un șezlong, etalându-și formele. În loc de aprecieri, acest videoclip a atras mai degrabă critici dure din partea unora dintre urmăritorii ei, care i-au reproșat că se expune prea mult online.

Aceasta a fost etichetată ca fiind “vulgară” și s-a sugerat că nu ar trebui să se alinieze cu alte celebrități care postează fotografii provocatoare.

Reacțiile negative au variat, de la comentarii precum „Doamne, ce vulgară ești! Băiatul tău ce zice? Mie mi-ar fi rușine! Respectă-te mai mult, frumusețe!” până la observații asupra aparenței sale, cum ar fi “Nici nu te mai recunoști, nu-ți mai semeni. Bisturiul face minuni la față”.

Cu toate acestea, Munteanu nu a lăsat aceste comentarii să o deranjeze. Ea a răspuns direct detractorilor săi, subliniind cu umor absurditatea criticilor aduse pentru purtarea unui costum de baie la plajă.

Replica sa a fost: „Nu-ți bate capul! La plajă n-ai voie în costum de baie. În costumul de schi sau pufoaică sau un sac pe cap dacă se poate, ca să stea liniștite”. Această reacție arată că ea rămâne nepăsătoare în fața criticii și nu va permite ca acestea să-i afecteze bucuria de a-și trăi viața după propriile reguli.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...