Friday, March 1, 2024
HomeStiriO fetiță răpită a fost găsită după 6 ani datorita unui serial...

O fetiță răpită a fost găsită după 6 ani datorita unui serial Netflix

Cazuri precum cel al Kaylei Unbehaun ne reamintesc că există speranță și că lucrurile incredibile se pot întâmpla. Kayla a dispărut în 2017, la doar nouă ani, ultima oară fiind văzută de tatăl ei pe 4 iulie.

Dar, în mod surprinzător, după șase ani de absență, a fost găsită în Carolina de Nord, datorită unui telespectator care a văzut serialul Unsolved Mysteries de pe Netflix. Hai să ne aprofundăm povestea.

Pe 4 iulie 2017, familia Unbehaun din Statele Unite a fost lovită de o tragedie inimaginabilă. Kayla, o fetiță inocentă de doar nouă ani, a dispărut fără veste. De atunci, nimeni nu a putut obține nicio informație despre ea.

În acea perioadă, au fost mobilizate forțe semnificative pentru a o găsi, dar toate eforturile păreau zadarnice. În cele din urmă, a dispărut de pe radar, creând o enigmă în jurul dispariției sale. Cu toate acestea, dezvăluirile ulterioare au arătat că mama ei a fost cea care a declanșat totul.

La data fatală, Kayla a fost răpită de mama ei, Heather Unbehaun. Fiind divorțați, părinții fetiței își împărțeau drepturile de custodie. În ziua următoare dispariției, tatăl Kaylei a mers la locuința fostei partenere pentru a-și lua fiica, doar pentru a afla că ambele dispăruseră.

Însă, șase ani mai târziu, a avut loc un miracol neașteptat – Kayla a fost găsită. Adolescenta a fost plasată în custodia autorităților, iar mama ei a fost arestată pentru răpire.

Ea a fost recunoscută în serialul Unsolved Mysteries, difuzat pe Netflix, de un proprietar de magazin care a sunat la poliție după ce a recunoscut-o pe Kayla într-un centru comercial din Asheville, Carolina de Nord.

După șase ani de anxietate și neliniște, tatăl Kaylei poate acum să respire ușurat. Fiica lui este în siguranță, după cum raportează abc7chicago.com.

“Este neobișnuit, dar ne bucurăm când cineva suspectează că a recunoscut pe cineva dispărut, indiferent de cât de veche este povestea, și sună la noi pentru a investiga”. Această poveste este o mărturie că speranța nu trebuie niciodată abandonată, și că miracolele chiar se pot întâmpla.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...