Friday, March 1, 2024
HomeStiriBrigitte Pastramă a făcut închisoare "A plecat și m-a băgat la pușcărie"

Brigitte Pastramă a făcut închisoare “A plecat și m-a băgat la pușcărie”

Brigitte Pastramă, cunoscută pentru trecutul său tumultuos, a fost nevoită să facă față multor provocări în viața ei, cea mai dificilă fiind perioada petrecută în închisoare. Într-o discuție sinceră din cadrul unui podcast, a dezvăluit motivele care au condus la condamnarea sa, oferind detalii despre circumstanțele care au dus la închiderea ei pentru doi ani.

Aceasta a trecut printr-o serie de experiențe traumatice, incluzând o condamnare la închisoare. Totul a început cu niște probleme cu un manager de club, probleme pe care le-a discutat deschis în podcast.

Miezul acestor probleme s-a ivit după moartea neașteptată a primului ei soț, Octavian Sfăt. El a suferit un infarct fatal la doar 38 de ani, cu cinci zile înainte de Crăciun. La acel moment, Brigitte avea numai 26 de ani.

Sfârșitul tragic al vieții soțului ei a adus cu sine o moștenire neașteptată pentru Brigitte – afacerile acestuia. Dar moștenirea a venit cu propriile sale probleme, culminând cu o condamnare la închisoare.

Doar trei luni după moartea soțului ei, Brigitte a fost condamnată și trimisă la închisoare, o situație care a părut să se întoarcă împotriva ei în momentul în care era hotărâtă să obțină dreptate.

Potrivit mărturiilor sale, provocările au venit de la managerul unui club. După decesul soțului, afacerile au încetat să genereze venituri pentru Brigitte. A încercat să rezolve această problemă cu managerul, însă discuția nu a dus unde se aștepta.

“Managerii nu au acceptat să aibă o șefă femeie. După ce unul dintre manageri a plecat, celălalt mi-a furat o sumă mare de bani și m-a înfățișat ca fiind infractoarea, chiar dacă eu fusesem de fapt victima,” a dezvăluit Brigitte.

Managerul a luat banii și a vândut produse (de exemplu, alcool) în numele firmei pe care o moștenise. În urma confruntării cu managerul, acesta a fugit și a început să o acuze pe Brigitte, lucru care a atras atenția autorităților.

Brigitte a fost arestată și eliberată de mai multe ori, iar în cele din urmă a fost condamnată la închisoare pentru doi ani. “Motivul condamnării mele a fost acuzația că am încercat să recuperez o parte din banii pe care ei i-au luat din

vânzările pe care nu le-am văzut niciodată, în clubul gestionat de unul dintre manageri”, a povestit Brigitte în cadrul podcastului “În Oglindă”. Aceasta a fost, fără îndoială, una dintre cele mai dureroase perioade din viața sa, dar și o lecție de viață de neuitat.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...