Friday, March 1, 2024
HomeStiriExistă un loc de muncă unde poți primi 6000 lei salariu

Există un loc de muncă unde poți primi 6000 lei salariu

Există o profesie la care poți ajunge la un salariu de 6.000 de lei, fără să necesite un diploma de studii superioare.

Multe persoane din România au început deja să se bucure de această oportunitate de carieră, care oferă flexibilitate în programul de lucru, dar care depinde în mare parte de dedicarea și efortul fiecăruia.

Un loc de muncă care oferă un venit semnificativ de peste 6.000 de lei, fără a necesita un titlu universitar, este mai accesibil decât am putea crede. Acesta implică funcția de șofer de ride sharing, o carieră aleasă recent de un număr crescând de oameni.

Un exemplu concret este cel al unui șofer din Cluj-Napoca care a avut succes în această meserie. Într-o singură lună, acesta a efectuat 650 de curse, ceea ce ilustrează nivelul său ridicat de angajament și muncă asiduă.

Conform spuselor sale, cea mai profitabilă investiție pe care a făcut-o până acum a fost achiziționarea mașinii pe care o folosește pentru munca sa.

“După o lună de muncă intensă, am reușit să finalizez 650 de curse în 31 de zile. Să vedem cât am câștigat într-o lună cu această mașină: am făcut 15.475 de lei, iar după deducerea de 950 de lei pentru campanii promoționale, am primit și 106 lei bacșiș.

În ultimele trei luni, am lucrat 180 de ore. După calculul veniturilor și deducerea de 35% (5.659 de lei), mi-au rămas 10.510 lei”, a explicat șoferul, potrivit gandul.ro.

Șoferul a adăugat că plătește o chirie de 85,71 de lei pe zi pentru mașina pe care o folosește în serviciu, ceea ce înseamnă 2.657 de lei pe lună.

Chiar și așa, veniturile sale sunt mai mari decât cele ale multor alte persoane. Încurajat de succesul său, acesta sugerează altor oameni să își reconsidere locurile de muncă actuale pentru care s-au pregătit ani de zile și să încerce această carieră în care nu este necesar un titlu de studii superioare.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...