Saturday, March 2, 2024
HomeVedeteLiviu Vârciu trece prin momente grele în cartierul unde s-a mutat

Liviu Vârciu trece prin momente grele în cartierul unde s-a mutat

Liviu Vârciu, cunoscut prezentator de televiziune și actor, a trecut recent printr-o experiență extrem de dificilă. Situația neplăcută a cartierului în care locuiește l-a făcut pe Vârciu să-și piardă răbdarea, mai ales că a trebuit să își transporte fiica la spital, proces care a durat mult mai mult decât ar fi trebuit datorită traficului.

Aceasta a culminat cu un mesaj dur pe rețelele de socializare. Liviu Vârciu este una dintre cele mai iubite personalități de la televiziunea românească, având un succes profesional remarcabil și o familie minunată care îl sprijină necondiționat.

Liviu Vârciu a trecut printr-un moment de tensiune extremă. Recent, prezentatorul de televiziune a fost pus într-o situație de urgență, necesitând să își transporte fiica la spital după ce aceasta a acuzat probleme de sănătate.

Din păcate, condițiile drumului din cartierul în care locuiește au creat obstacole semnificative, forțându-l să petreacă mai mult de 30 de minute în trafic. Acest lucru l-a făcut pe Vârciu să-și piardă cumpătul și să-și exprime frustrarea pe rețelele de socializare, unde a lansat și un apel urgent:

„Băi, fraților, trebuie să se facă ceva cu acest drum din pădure. E inacceptabil. Am o urgență cu fiica mea și trebuie să ajung la spital, dar am fost blocat în trafic pentru peste 30 de minute, poate chiar 35, din cauza acestei situații.

Dacă aveți o situație de urgență, la fel cum am eu acum, și trebuie să ajungeți la spital, cum vă descurcați? Gândiți-vă bine! Poate vă găsiți în situația mea și copilul vostru are nevoie de ajutor. Cum ieșiți din cartier?”, a scris Liviu Vârciu pe contul său de Instagram.

Rutina de somn a lui Liviu Vârciu și a partenerei sale, Anda Călin
Într-un interviu recent acordat pentru Xtra Night Show, Liviu Vârciu a dezvăluit că nu doarme în fiecare noapte alături de Anda Călin, partenera sa, deoarece ea stă cu copiii.

Prezentatorul de televiziune a recunoscut că îi este destul de dificil să fie separat de partenera sa în timpul nopții. „Cei mici sunt foarte bine. Matei a început să învețe să meargă pe bicicletă și, datorită lui Dumnezeu, a început să folosească olița. (…)

Anda este ocupată, pentru că trebuie să doarmă cu ei și uneori dorm singur. Este destul de dificil pentru mine. Uneori îmi este dor de ea și aș dori să vină în pat, dar ne schimbăm în această responsabilitate.

Eu nu pot să dorm cu copiii pentru că Anastasia îmi dă niște picioare în gură atunci când dormim împreună. Matei va împlini trei ani luna aceasta”, a dezvăluit Liviu Vârciu pentru Xtra Night Show.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...