Friday, March 1, 2024
HomeStiriTatăl lui Smiley nu a fost de acord cu decizia fiului său

Tatăl lui Smiley nu a fost de acord cu decizia fiului său

În luna mai a anului 2023, celebrul artist Smiley, al cărui nume real este Andrei Tiberiu Maria, și Gina Pistol, actriță și prezentatoare TV, au făcut pasul cel mare, unindu-se în căsătorie.

În prezent, tinerii căsătoriți se bucură de perioada dulce a lunii de miere. Desigur, la marea ceremonie au participat și familiile ambilor.

Cu câțiva ani în urmă, Smiley dezvăluia într-un interviu că tatăl său nu a fost inițial de acord cu decizia lui de a se aventura în industria artistică.

Deși acesta nu a susținut parcursul fiului său în muzică, Smiley a ales să își urmeze visul, în cele din urmă reușind să obțină recunoașterea și succesul în acest domeniu.

Artistul a intrat în industria muzicală din România acum mai bine de două decenii. În anul 2002, Smiley a fost invitat să se alăture trupei Simplu, fiind contactat de CRBL.

După ce a dat o audiție la casa de discuri Roton, a devenit membru al formației și a început să învețe să danseze. În anul 2008, Smiley și-a lansat primul său album solo, intitulat „În lipsa mea”.

Deși a avut succes, decizia sa de a urma această cale nu a fost încurajată de întreaga familie. Tatăl lui Smiley nu a fost de acord cu decizia fiului său de a deveni membru al trupei Simplu.

Însă, în ciuda acestui obstacol, Smiley a ales să continue și a menționat că, într-un fel sau altul, chiar și opoziția tatălui său a reprezentat un factor de motivare.

În cadrul unui interviu, artistul a declarat: “Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac. Spre exemplu, tată n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formația Simplu.

Probabil că asta m-a și motivat. Fără să-și dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar și când și-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei”.

În prezent, Smiley și-a implicat familia în afacerea pe care a înființat-o în 2009, casa de discuri HaHaHa Production. Mama sa, Ioana Maria, se ocupă de partea financiară și legală a casei de discuri. Părinții lui Smiley dețin 10% din companie, iar fratele lui, Filip, deține 20%.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...