Friday, March 1, 2024
HomeStiriMaurice Munteanu de la Bravo ai stil își caută iubirea

Maurice Munteanu de la Bravo ai stil își caută iubirea

Într-un interviu exclusiv oferit pentru CANCAN.RO, criticul de modă Maurice Munteanu a deschis poarta spre viața sa personală, oferind detalii neașteptate și interesante despre el. Munteanu, cunoscut publicului ca jurat la show-ul „Bravo, ai stil!” de la Kanal D2, a mărturisit că în trecut a avut performanțe într-un sport extrem de dificil și a jucat pentru Rapid o perioadă scurtă. De asemenea, a vorbit despre viața sa sentimentală, un subiect care până în prezent a fost învăluit în mister.

Inedit și plin de umor, Munteanu a discutat despre experiențele sale cu aplicația de dating Tinder, unde se îndreaptă atunci când dorește să socializeze. Deși a avut o serie de interacțiuni online, acestea nu au reușit să îl satisfacă, lăsându-l cu un sentiment de nemulțumire. În ciuda acestui fapt, Maurice nu renunță la ideea unei posibile “aventuri” cu un început digital.

În cadrul interviului, Munteanu a negat că ar fi dependent de telefon sau de social media. Surprinzător, a dezvăluit că cea mai mare dependență a sa este de Coca Cola Zero. În ceea ce privește emisiunea “Bravo, ai stil!”, a afirmat că încă se bucură de procesul de evaluare a concurentelor, abordând fiecare moment dintr-o perspectivă umoristică și educativă.

Munteanu a mai mărturisit că nu face diferențe între favorite și non-favorite în cadrul emisiunii, ci apreciază performanța, indiferent de domeniu. A fost destul de direct în a spune că nu a fost niciodată bun la fizică, dar a excelat în polo în timpul tinereții, jucând chiar pentru echipa Rapid.

În ceea ce privește modul în care vedetele s-au îmbrăcat pentru diferite evenimente, Maurice a avut doar cuvinte de laudă pentru ținutele purtate de Smiley și Gina la nunta lor, descriindu-le ca fiind “relaxate, fresh și mișto”.

În ciuda experiențelor nesatisfăcătoare cu Tinder, Maurice încă deține un cont pe această aplicație de dating. Cu toate că nu a avut încă o întâlnire prin intermediul acesteia, el rămâne optimist, citând cazul a doi prieteni de-ai săi care s-au căsătorit după ce s-au cunoscut pe Tinder. Așadar, Maurice Munteanu nu exclude o posibilă aventură cu un început în lumea digitală.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...