Friday, March 1, 2024
HomeVedeteAndreea Bălan și George Burcea la tribunal din nou...

Andreea Bălan și George Burcea la tribunal din nou…

Disputa dintre Andreea Bălan și George Burcea, care durează de peste un an, este departe de a se fi încheiat. Controversele au pornit de la o postare a lui George Burcea, fostul soț al Andreei, în care acesta a acuzat-o pe artistă că nu și-a îngrijit adecvat câinele după divorț. Din acest motiv, Bălan l-a dat în judecată pe Burcea, cerând o sumă considerabilă drept compensație. Cu toate acestea, cazul a fost transferat de la un tribunal la altul, fără a se discuta esența problemei. Publicația CANCAN.RO a obținut detaliile acestui litigiu.

După o perioadă de tăcere în timpul căreia Burcea s-a aflat în Statele Unite pentru angajamente profesionale, conflictul s-a intensificat. Bălan s-a arătat deranjată de informațiile dezvăluite de CANCAN.RO, potrivit cărora instanța a obligat-o să răspundă la apelurile tatălui fiicelor sale. Ea l-a acuzat pe fostul soț că nu i-a plătit pensia alimentară de mai multe luni. Burcea, care nu a făcut nicio declarație împotriva fostei soții din octombrie anului trecut, a replicat acuzațiilor. Astfel, perioada de calm a fost înlocuită de o nouă furtună.

Într-un podcast recent, Andreea Bălan a menționat că este dispusă să îl ierte pe fostul soț pentru procesul de calomnie, cu condiția să nu mai fie vizată de declarațiile acestuia. CANCAN.RO a dezvăluit ulterior subiectul procesului la care se referea artista. În esență, aceasta l-a dat în judecată pe tatăl copiilor săi nu pentru declarațiile împotriva ei, ci datorită unei postări în care actorul o acuza că nu a îngrijit corect câinele.

Bălan solicită despăgubiri morale de 50.000 de euro pentru acuzațiile lui Burcea. Cu toate acestea, procesul nu a fost finalizat și nici nu a fost examinat pe fond, deoarece cazul a fost transferat de la un tribunal la altul. În ciuda finalizării procesului de divorț, Andreea Bălan și George Burcea vor compărea din nou în instanță în septembrie. Bălan a făcut apel la decizia de custodie comună și își dorește custodia exclusivă a fiicelor sale, ceea ce ar însemna că Burcea ar pierde toate drepturile parentale. O custodie exclusivă i-ar permite Andreei să ia decizii singură cu privire la fiicele sale, fără a avea nevoie de acordul actorului.

Sourcecancan.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...