Saturday, March 2, 2024
HomeStiriSpectacolul lui Florin Piersic a fost întrerupt de un bețiv care i-a...

Spectacolul lui Florin Piersic a fost întrerupt de un bețiv care i-a…

Florin Piersic, îndrăgitul actor, a trecut printr-un moment neplăcut în timpul unui spectacol susținut la Cluj. În mijlocul numărului său artistic, marele actor a fost întrerupt de către un bărbat aflat sub influența alcoolului. Incidentul nu s-a rezumat doar la întreruperea spectacolului, ci bărbatul a mers chiar mai departe și i-a cerut bani lui Florin Piersic.

Cu toate acestea, Florin Piersic, un actor cu o vastă experiență, nu s-a lăsat prins de situație și a reacționat imediat. În fața cererii bărbatului de a-i da bani, actorul i-a răspuns că, de fapt, ar fi trebuit ca acesta să îi plătească lui pentru spectacolul său.

Întregul incident a fost filmat de către unul dintre spectatori și a fost postat pe TikTok, devenind rapid viral. În înregistrare, Florin Piersic îi transmite bărbatului că trebuie să plătească pentru a vedea un program artistic și îi atrage atenția asupra faptului că se află în mijlocul unui spectacol. Cu un simț al umorului bine-cunoscut, actorul comentează despre bărbatul care l-a întrerupt și observă că acesta pare să fi consumat alcool.

Reacția fermă și plină de personalitate a lui Florin Piersic a stârnit aprecierea publicului prezent la spectacol și a internauților care au vizionat înregistrarea. Actorul a demonstrat încă o dată că nu este doar un mare talent al scenei, ci și un om de caracter și carismă.

Această întâmplare neplăcută, deși a întrerupt momentul artistic al lui Florin Piersic, nu a reușit să îi umbrească prestația și determinarea. Actorul și-a continuat spectacolul cu profesionalism și a reușit să aducă zâmbete pe fețele spectatorilor.

@florinpiersicoficial #fyp #fypage #florinpiersic #fouryou #viral ♬ sunet original – Florin Piersic
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...