Friday, March 1, 2024
HomeStiriAșa arată cea mai ieftină cazare din Mamaia

Așa arată cea mai ieftină cazare din Mamaia

Cu deschiderea oficială a sezonului estival la 1 mai, turiștii își așteptau cu nerăbdare vacanța pe litoral. Cu toate acestea, vremea imprevizibilă i-a ținut încă departe, făcându-i să nu se grăbească să “atace” stațiunile de pe malul mării. Unii se temeau că ploaia le-ar putea strica sejurul, în timp ce alții căutau în continuare data perfectă pentru concediul de vară.

Cu toate acestea, chiar și cu această întârziere a sezonului, stațiunea Mamaia rămâne atât cea mai scumpă, cât și cea mai căutată destinație de pe litoral. Mamaia promite distracție maximă, cu o viață de noapte plină de viață, cluburi în care muzica de calitate este asigurată de DJ renumiți. Mamaia înseamnă plaje de lux și atrage turiști străini, dar în același timp oferă și zone accesibile pentru toate buzunarele. Acestea sunt doar câteva motive pentru care Mamaia este considerată stațiunea numărul 1 din România.

Pe măsură ce sezonul concediilor se apropie, iar vara încă se lasă așteptată, mulți români caută varianta de cazare optimă pentru câteva zile de relaxare și odihnă în Mamaia. Vestea bună este că stațiunea oferă opțiuni de cazare pentru toate bugetele! De exemplu, pe unul dintre cele mai populare site-uri de rezervări, Booking.com, s-a găsit o ofertă excelentă: o noapte de cazare în Mamaia, la începutul lunii iulie, la doar 200 de lei pe noapte.

Complexul Mamaia Histria este un resort situat chiar pe Bulevardul Mamaia, oferind o priveliște superbă către mare și/sau Lacul Siutghiol. La doar 200 de metri distanță de plaja Princess, acest complex dispune de parcare privată, grădină și terasă proprie. Unele camere din complex beneficiază de balcon și vedere la mare, iar în fiecare cameră există o baie privată și televizor cu canale prin cablu.

Pe lângă Complexul Mamaia Histria, există și alte hoteluri și spații de cazare în stațiunea Mamaia, cu prețuri începând de la 200 de lei pe noapte. Oferta este diversificată și este pregătită să satisfacă toate preferințele și exigențele turiștilor care vin să se bucure de marea și de plajele magnifice ale stațiunii.

Sourcegandul.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...