Saturday, March 2, 2024
HomeStiriO familie de români din Germania și-au luat țeapă de 58,000 euro

O familie de români din Germania și-au luat țeapă de 58,000 euro

O familie de români stabilită în Germania s-a confruntat cu o experiență dezamăgitoare și înșelătoare în momentul în care au decis să-și construiască o căsuță din lemn în localitatea natală. Aceștia au căutat o firmă pe internet și au fost convinși că vor obține ceea ce își doreau. Meșterii le-au trimis fotografii și le-au promis că vor construi exact căsuța pe care și-o doriseră. Familia a achitat suma de 22.000 de euro pentru materiale și s-a întors în Germania, fără să știe ce-i așteaptă la întoarcere.

Cu toate acestea, la revenirea în România, au descoperit că ceea ce li s-a livrat era o magazie din lemn, neterminată și realizată în mod necorespunzător. Situația a fost extrem de dezamăgitoare și înșelătoare pentru această familie.

Frustrarea este evidențiată și în declarațiile fiicei păgubitei, Ștefania Achim, care speră ca această experiență să nu se mai repete și să prevină alte înșelăciuni similare. Firma de construcții le-a cerut în repetate rânduri bani pentru materiale, dar nu au respectat înțelegerile inițiale.

O cunoștință a familiei a fost lăsată să supravegheze lucrările, dar atunci când a atras atenția muncitorilor asupra calității și progresului lucrărilor, a primit amenințări violente. Acest incident a determinat părinții să vină în România pentru a clarifica situația.

La fața locului, familia a fost șocată să constate că lucrările erau departe de a fi finalizate conform așteptărilor. Ei au cerut explicații și facturi pentru materiale, însă au fost întâmpinați cu amenințări în loc de răspunsuri. Firma nu a oferit documente justificative și a refuzat să-și asume responsabilitatea pentru calitatea slaba a lucrărilor.

Se pare că această firmă nu este la prima înșelăciune. În Galati, echipa de “meșteri” escroci acționează în continuare și înșală oamenii. Există și alte victime care au plătit sume considerabile și au primit rezultate dezamăgitoare, uneori chiar fundații incomplete pentru sume mari de bani.

Această poveste reprezintă un exemplu alarmant al modului în care oamenii pot fi înșelați atunci când colaborează cu firme necinstite. Este important ca oamenii să fie vigilenți și să se informeze în prealabil despre firmele cu care intenționează să colaboreze. Verificarea recenziilor, cererea de referințe și aprobări anterioare pot ajuta în alegerea unei firme de încredere pentru proiectele de construcții.

Sourcegandul.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...