Saturday, March 2, 2024
HomeStiriFetița Andrei și a lui Cătălin Măruță este cel mai bogat copil...

Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță este cel mai bogat copil din România

Eva Maruta, fiica celebrei perechi formate din Andra și Cătălin Măruță, impresionează prin talentul său precoce în utilizarea rețelelor sociale și în muzică, la doar șapte ani. Este o persoană pasionată de social media și muzică, dedicându-și serios timpul și energia pentru a excela și la școală.

Eva Maruta are deja o comunitate impresionantă de urmăritori pe diverse platforme de socializare. Este extrem de populară pe TikTok, o platformă online foarte cunoscută, unde postează frecvent videoclipuri.

În prezent, numără peste 400 de mii de abonați și 4.7 milioane de aprecieri pe contul său oficial de TikTok. Eva adoră să posteze clipuri amuzante alături de familia ei, iar fanii sunt mereu curioși să afle mai multe despre viața lor. Este evident că conturile de social media ale Evei sunt gestionate de părinții ei.

Cu toate acestea, cât câștigă Eva Maruta din postările sale pe rețelele sociale rămâne într-o oarecare măsură un mister. Aceasta este o întrebare care îi preocupă pe mulți dintre urmăritorii săi. Potrivit influencermarketinghub.com, o platformă care măsoară câștigurile din TikTok, se estimează că Eva Maruta câștigă între 235 și 392 de dolari dintr-o singură postare pe această platformă.

Andra și Cătălin Măruță sunt mândri de copiii lor.
“Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, acest gând mă sperie puțin. Nu există relații perfecte, la fel cum nu există oameni perfecți, iar faptul că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem reciproc și să ne dorim să construim un viitor împreună.

Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm reciproc, fiecare avem un vis și o profesie care ne aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, spunea Andra pentru Viva.

SourceViva
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...