Friday, March 1, 2024
HomeStiriCe a pățit o pensionară din Italia care a angajat o româncă...

Ce a pățit o pensionară din Italia care a angajat o româncă badantă

O pensionară din Italia a angajat o femeie din România ca badantă pentru a avea grijă de ea. Cu toate acestea, badanta nu s-a mulțumit cu suma de bani pe care o primea pentru munca prestată și a decis să-și suplimenteze veniturile prin metode neortodoxe.

Se pare că badanta româncă a retras suma de 2.400 de euro de pe cardul pensionarei într-un interval scurt de timp. Incidentul a avut loc în Valderice, în zona Trapani din Italia. Autoritățile carabinierilor o acuză acum pe femeia româncă de 62 de ani de furt din locuință și utilizare necuvenită a unui card de credit.

Poliția a reușit să o identifice pe femeie, care locuiește într-un oraș învecinat, prin intermediul camerelor de supraveghere de la instituțiile bancare din zonă, conform meridionews.it.

Momentan, nu se cunoaște metoda prin care badanta a obținut codul PIN al cardului.

În Italia, furtul din locuință se pedepsește cu închisoarea între 5 și 10 ani, precum și o amendă cuprinsă între 1.000 și 2.500 de euro.

În ceea ce privește utilizarea neautorizată a cardului bancar, badanta româncă se expune unei pedepse care variază între 1 și 5 ani de închisoare, alături de o amendă cuprinsă între 310 euro și 1.550 euro.

Situația a escaladat după ce badanta a fost concediată de pensionarul italian pentru care lucra și de care avea grijă. Femeia româncă în vârstă de 51 de ani a fost denunțată pentru intruziune în domiciliu, deoarece, după concedierea nejustificată, a intrat în secret în casa bătrânului pentru a-și recupera lucrurile personale, dar a fost prinsă și predată poliției.

Aceasta a fost angajată ca badantă în casa bătrânului din Ferentino, o localitate situată în provincia Frosinone din Italia. Cu toate acestea, la întoarcerea din concediu, a descoperit că a fost concediată fără nicio notificare prealabilă și înlocuită de către altă persoană, conform publicației italiene Tg24.

Când a ajuns la ușa bătrânului pe care îl îngrijea, acesta a refuzat-o brusc, spunându-i că a fost concediată și că nu mai este binevenită în locuința sa.

Cu toate acestea, badanta a început să țipe și să amenințe noua angajată, promițând că o va face să plătească pentru faptul că i-a luat locul de muncă. Ea susținea că are drept

ul să-și recupereze obiectele personale pe care le lăsase în apartament.

Sourcegandul.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...