Friday, March 1, 2024
HomeStiriUn bărbat din Buzău și-a bătut iubita în plină stradă

Un bărbat din Buzău și-a bătut iubita în plină stradă

Un incident tulburător a avut loc în Buzău, unde o femeie a fost atacată în plină zi, în mijlocul străzii, de către partenerul ei. În încercarea disperată de a scăpa de agresor, femeia s-a refugiat într-un sediu de bancă. Incidentul a fost surprins în detaliu de camerele de supraveghere.

Înregistrarea video demonstrează cum atacatorul, îmbrăcat doar cu pantalonii, urmărește și agresează fizic femeia, lovind-o de repetate ori fără nicio reținere.

Femeia a reușit să scape de abuzator doar atunci când doi trecători au intervenit în ajutorul ei. Victima a ales să se adăpostească în interiorul unei bănci, însă, într-un act de îndrăzneală extremă, bărbatul a urmărit-o și a intrat după ea.

“Eram în mașină, parcat în fața băncii, când am observat un individ care alerga o femeie, amândoi fiind în pielea goală. Femeia implora pe cineva să sune la poliție. Au intrat amândoi în bancă. Nu pot relata ce s-a întâmplat înăuntru, fiindcă nu am intrat și eu, dar câțiva oameni au reușit să-l scoată pe agresor din bancă. Era dezbrăcat, pantalonii i-au căzut, și a început să înjure femeia respectivă”, a relatat un martor ocular.

Alertați de apelul de urgență activat de angajații băncii, agresorul s-a îngrozit, a fugit de la locul incidentului și s-a baricadat în apartamentul său.

Când forțele de ordine au ajuns pentru a-l aresta, bărbatul a amenințat că se va arunca de la etaj. Timp de patru ore, unitățile de intervenție au făcut eforturi pentru a-l convinge pe bărbat să se predea.

Tensiunea s-a diminuat doar după ce agresorul a purtat o conversație cu partenera sa.

Agresorul a fost încătușat, urcat într-o dubă a poliției și transportat la spital pentru evaluare medicală. A fost emis un ordin de protecție împotriva lui, conform Antena3.ro.

Pentru știrea completă cu video AICI

Dacă sunteți martor sau victima unui abuz, nu ezitați să apelați numărul Telverde 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.

Sourcegandul.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...