Friday, March 1, 2024
HomeStiriCe se întâmplă cu îndrăgita actriță Natașa Raab

Ce se întâmplă cu îndrăgita actriță Natașa Raab

Maria Panait, cunoscută publicului din rolul Ionela Dumbravă din telenovela “Inimă de țigan”, a oferit recent detalii despre viața sa profesională, la 15 ani distanță de la filmările serialului. Fiica designerului Liza Panait a dezvăluit că, deși a avut o experiență timpurie cu lumea televiziunii, nu a mai primit niciun rol după încheierea filmărilor pentru serial. În prezent, Maria își construiește propria carieră, ajutându-și părinții în afacerea lor de modă, dar și dezvoltându-și propriul brand de haine și bijuterii. În ciuda faptului că nu a mai primit oferte în actorie, Maria se bucură de drumul pe care l-a ales.

Maria a vorbit, de asemenea, despre emoțiile pe care le simte de fiecare dată când defilează pe podium în ținutele create de mama sa. Recent, a prezentat o colecție inspirată de Frida Kahlo, un proces de creare care a durat patru luni, dar care speră că va fi apreciat de public.

În același timp, Maria a exprimat îngrijorarea sa pentru actrița Natașa Raab, cunoscută publicului ca “Coana Chiva”, care a fost diagnosticată cu Parkinson. Maria a mărturisit că actrița i-a fost ca o mamă în timpul filmărilor și speră din suflet că aceasta se simte bine. De asemenea, a menționat că ar dori să se reîntâlnească cu actorul Florin Zamfirescu, care i-a fost ca un tată în serial.

Despre tendințele modei din 2023, Maria a subliniat importanța feminității și eleganței, argumentând că modul în care ne îmbrăcăm poate fi o sursă de bucurie și poate influența pozitiv starea noastră de spirit. A îndemnat la reinterpretarea modei, menținând în același timp esența eleganței și feminității.

Actrița Natașa Raab se confruntă cu o boală gravă, Parkinson atipic, care i-a afectat grav capacitatea de a se mișca și de a vorbi. De atunci, telefonul actriței a rămas închis, fiind sub îngrijirea unei prietene. Actorul Florin Zamfirescu a exprimat, de asemenea, regretul pentru starea de sănătate a actriței, mărturisind că a încercat să ia legătura cu ea, dar fără succes.

Sourceimpact.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...