Friday, March 1, 2024
HomeStiriAccident în București cu autobuzul

Accident în București cu autobuzul

Un incident tulburător a avut loc în centrul Capitalei, când un tânăr de 23 de ani s-a aruncat, inexplicabil, în fața unui autobuz în circulație pe unul dintre principalele bulevarde ale orașului. Scena șocantă a fost înregistrată de camera de bord a autobuzului. Într-un mod aproape miraculos, tânărul, care este cetățean străin, a supraviețuit acestui eveniment periculos.

Imaginile incredibile, capturate de camera de bord a autobuzului pe bulevardul Magheru, una dintre cele mai importante artere din Capitală, arată momentul șocant. Șoferul STB se afla pe prima bandă și se îndrepta către stația următoare când incidentul s-a petrecut în jurul orei 7 dimineața. Conform unor surse, se presupune că gestul tânărului a fost premeditat. Șoferul autobuzului nu a avut timp să reacționeze la gestul neașteptat al tânărului.

Gestul tânărului a fost atât de brusc și surprinzător încât șoferul nu a putut face nimic pentru a-l evita. Tânărul s-a izbit violent de parbriz, iar impactul l-a proiectat pe carosabil. Parbrizul autobuzului s-a crăpat în multe bucăți. “Nu părea că fuge de cineva atunci când a sărit de pe trotuar, după cum am putut observa”, a spus un martor ocular. Victima a fost transportată de urgență la spitalul Floreasca. Tânărul a suferit răni ușoare și a fost externat. Fiind cetățean străin, a fost preluat de angajatorul său din România.

Oana Pîrvan, de la Brigada Rutieră, a declarat: “Șoferul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.”

O investigație este în desfășurare pentru a determina ce l-a determinat pe tânărul din Indonezia să facă acest gest. Autoritățile vor încerca să stabilească dacă tânărul a încercat să se sinucidă sau dacă se afla sub influența unor substanțe interzise.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...