Friday, March 1, 2024
HomeStiriUn copil de 7 ani a adus o armă cu lunetă la...

Un copil de 7 ani a adus o armă cu lunetă la școală

Un incident alarmant a avut loc recent la o școală din Constanța, unde un băiat de 7 ani a adus o armă cu lunetă în sala de clasă. Se pare că acesta a luat arma de la tatăl său fără ca acesta din urmă să fie conștient. Acest incident neașteptat a generat un val de panică printre profesori și elevi.

În mijlocul acestui haos, un profesor a reacționat prompt și a apelat numărul unic de urgență 112, alertând autoritățile cu privire la situația gravă. O echipă de intervenție a fost trimisă imediat la fața locului, pentru a gestiona incidentul. Potrivit informațiilor inițiale, se pare că băiatul nu avea intenții violente, ci doar dorea să se joace cu arma la școală, împreună cu colegii săi.

Conform raportului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, băiatul a adus arma la școală pentru a o arăta colegilor săi. Incidentul a avut loc într-o miercuri după-amiază. Autoritățile au clarificat că arma era de fapt o pușcă airsoft, care nu este letală și nu necesită permis de port-armă.

Un reprezentant al Inspectoratului Școlar General Constanța a declarat pentru Antena 3 CNN că “În timpul unei pauze, un elev de clasa I a venit în curtea școlii cu o armă de agrement nefuncțională. Intenția lui era de a se juca cu ea, pentru că mai avea la el și alte pistoale de jucărie”.

Investigația incidentului a fost preluată de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care analizează posibila săvârșire a infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Părinții băiatului au fost convocați pentru a fi audiați de către autorități.

Comunicatul oficial al Poliției menționează că “La data de 11 mai, în jurul orei 13.55, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați… cu privire la faptul că un minor, de 7 ani, elev al școlii respective, ar fi introdus, în incinta unității de învățământ, o armă.”

În urma acestui incident neașteptat și înfricoșător, întreaga comunitate școlară așteaptă cu nerăbdare rezultatul investigației și decizia autorităților. Acest incident a subliniat importanța comunicării și monitorizării stricte a accesului copiilor la obiecte potențial periculoase.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...