Friday, March 1, 2024
HomeStiriDoi părinți din Covasna și-au ținut fiica legată cu lanțu în dulap

Doi părinți din Covasna și-au ținut fiica legată cu lanțu în dulap

O tânără de 28 de ani cu afecțiuni psihice a fost descoperită de polițiștii din Covasna într-o situație îngrozitoare, fiind legată cu un lanț de un dulap în casa în care locuia împreună cu părinții ei. Autoritățile suspectează că ambii părinți, un bărbat de 55 de ani și o femeie de 58 de ani, ar fi responsabili pentru acest tratament inuman și i-au arestat preventiv.

Pe 4 aprilie, cei doi soți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost plasați în arest preventiv. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe supraveghează cercetările în acest caz, care vizează infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a afla detaliile și motivele care au condus la această situație alarmantă și pentru a se asigura că cei responsabili vor fi trași la răspundere. De asemenea, se vor lua măsuri pentru a se asigura că tânăra primește asistența și îngrijirea de care are nevoie în urma acestei experiențe traumatizante.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...