Friday, March 1, 2024
HomeStiriCe a pățit o fată din Cluj de 19 ani în timp...

Ce a pățit o fată din Cluj de 19 ani în timp ce dadea examenul auto

Un incident nefericit a avut loc în Cluj-Napoca, unde o tânără speranță la volan, aflându-se în procesul de obținere a permisului de conducere, a fost implicată într-un accident rutier în timpul probei practice. Acest incident a transformat aspirațiile sale de a deveni șofer într-o experiență de învățare dură.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 11:30 pe strada Aurel Vlaicu, pe breteaua de legătură cu strada Calea Someșeni, în Cluj-Napoca. Tânăra de 19 ani, sub supravegherea examinatorului auto, a încercat să intre într-o parcare. În acel moment nefericit, a intervenit o coliziune cu un alt autoturism care se apropia din sensul opus, condus de un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Cluj-Napoca.

Conform datelor preliminare furnizate de IPJ Cluj, tânăra era în cursul probei practice pentru obținerea permisului de conducere atunci când a intrat în conflict cu autoturismul bărbatului care se îndrepta către Someșeni. Accidentul a rezultat în nevoia transportului bărbatului la o unitate medicală pentru evaluare și îngrijire.

După eveniment, ambele părți au fost testate pentru consum de alcool, rezultatele fiind negative. Acest incident subliniază importanța însușirii și respectării corecte a regulilor de circulație, mai ales pentru cei aflați la început de drum în lumea conducătorilor auto.

Sourcegandul.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...