Friday, March 1, 2024
HomeVedeteSecretul s-a aflat, Mara Bănică câștiga mai mulți bani decât Mirela Vaida

Secretul s-a aflat, Mara Bănică câștiga mai mulți bani decât Mirela Vaida

Mara Bănică a oferit informații exclusive despre experiența sa la Antena 1 în cadrul unei emisiuni „Acasă La Măruță”. Ea a vorbit despre salariile câștigate în timpul emisiunii „Acces direct” și despre relația pe care o avea cu colegii săi Simona Gherghe, Mirela Vaida și Dan Capatos, cărora le-a înlocuit în emisiuni de mai multe ori. Mara Bănică a decis să ia o pauză de la televiziune după mulți ani de muncă intensă.

În podcastul lui Cătălin Măruță, jurnalista a dezvăluit detalii despre viața sa personală și profesională. Despre relația cu Simona Gherghe, Mara Bănică a spus că avea o relație corectă, dar nu o prietenie apropiată. Cu toate acestea, ea a menționat că Simona este o persoană deșteaptă și bine pregătită în domeniul televiziunii.

Când a venit vorba despre Mirela Vaida, Mara Bănică a recunoscut că nu aveau prea multe lucruri în comun și nu era genul ei. În schimb, ea a dezvăluit că a avut și încă are o relație de prietenie cu Dan Capatos, prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show”.

Mara Bănică a discutat și despre salariile de la Antena 1, recunoscând că a câștigat cel mai mult în timpul când a lucrat la Kanal D. Cu toate acestea, pe parcursul carierei sale la Antena 1, a reușit să câștige bine din diferitele roluri pe care le-a avut. A confirmat că la un moment dat câștiga mai mult decât Mirela Vaida datorită unui contract cu niște greci.

Mara Bănică a vorbit și despre posibilitatea revenirii în televiziune. Deși nu se simte definită de mediul online în prezent, ea ar reveni în televiziune, dar nu într-un proiect care să o îndepărteze prea mult de copiii săi, Dima (13 ani) și Donca (un an și 5 luni). Ea a menționat că ar fi interesată să realizeze emisiuni despre femei, copii, iubiri și povești, dar nu emisiuni pline de scandal.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...