Friday, March 1, 2024
HomeStiriAccident grav în Italia, un autocar a căzut într-o prăpastie

Accident grav în Italia, un autocar a căzut într-o prăpastie

Ieri, în Ravello, Italia, a avut loc un accident tragic în care un șofer de 29 de ani, care conducea un autocar, a pierdut controlul vehiculului și s-a prăbușit într-o prăpastie, lovit de o casă în cădere. Numele bărbatului era Nicola Fusco, fiul proprietarului unei companii de transport turistic, conform stiridiaspora.ro.

Autocarul a străpuns zidul perimetral al drumului și a căzut 20 de metri în aer, izbindu-se violent de o casă. Se pare că șoferul a pierdut controlul autocarului în timp ce aborda o curbă.

Serviciile de urgență 118 și poliția s-au deplasat la fața locului, depunând eforturi considerabile pentru a ajunge la autocar, dată fiind poziția dificilă în care se afla acesta. Inițial, autoritățile erau îngrijorate că în interiorul autocarului s-ar putea afla mai mulți pasageri, însă ulterior s-a descoperit că la bord se afla doar șoferul, care a murit în urma accidentului. Corpul său neînsuflețit a fost găsit într-un pârâu, la o distanță scurtă de autocar.

Traficul în zona Ravello-Amalfi a fost întrerupt temporar din cauza incidentului.

Primarul orașului Ravello a transmis condoleanțe familiei Fusco în numele întregului oraș, subliniind că numele Fusco este cunoscut și apreciat în rândul operatorilor din sectorul transportului turistic, care s-au remarcat întotdeauna prin profesionalism și disponibilitate.

RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...