Friday, March 1, 2024
HomeStiriUnele blocuri din București vor rămâne fără apă caldă

Unele blocuri din București vor rămâne fără apă caldă

Termoenergetica București a informat publicul că, din cauza unor lucrări de reparații ce urmează să aibă loc în perioada următoare, finalizându-se pe data de 17 mai, unele blocuri din capitală vor fi private de apă caldă. Dacă te întrebi dacă locuința ta se află într-una dintre zonele afectate, află că blocurile situate în zona intersecției dintre Calea Călărași și strada Matei Basarab vor rămâne fără apă caldă.

Lucrările de reparații, ce includ înlocuirea a aproximativ 300 de metri liniari de conductă cu diametrul de 300mm, se vor desfășura în intersecția dintre Calea Călărași și strada Matei Basarab. Rețeaua termică din această zonă are o vechime de 30 de ani, fiind pusă în funcțiune în anul 1993.

Termoenergetica a precizat că alimentarea cu agent termic pentru apă caldă va fi întreruptă până la data de 17 mai 2023, când se estimează că lucrările vor fi finalizate. Reprezentanții companiei au explicat că motivul pentru care locuitorii din această zonă nu vor avea apă caldă în timpul lucrărilor este faptul că tronsonul pe care se intervine este situat la capătul rețelei, ceea ce face imposibilă alimentarea din altă direcție. În plus, instalarea unui sistem provizoriu suprateran nu a putut fi realizată, deoarece ar fi perturbat circulația rutieră.

Pentru informații suplimentare, clienții pot apela numărul de telefon 031.9442, unde vor fi redirecționați către mesaje preînregistrate, sau la 0800.820.002. De asemenea, informații pot fi obținute și prin aplicația Termoalert, conform comunicatului transmis de Termoenergetica.

Sourceclick.ro
RELATED ARTICLES

Most Popular

A lăsat-o pe Andreea Bălan după nici un an de relație “Nu ar fi acceptat să…

La sfârșitul unei relații de opt ani cu artistul Keo, Andreea Bălan a găsit alinare în prezența unui tânăr american, pușcaș marin. Relația părea să...

N-o să crezi ce tarife are Andreea Tonciu “sunt femeie și nu trebuie să..”

Emisiunea galelor RXF este difuzată de două ori pe săptămână pe platforma online YouTube, avându-i ca gazde pe Lavinia Tîrzianu și Ionuț "Pitbull" Atodiresei. Pe...