Monday, October 21, 2024
HomeStiriAnunțul făcut de Alina Laufer după 11 ani de căsnicie cu Ilan:...

Anunțul făcut de Alina Laufer după 11 ani de căsnicie cu Ilan: ”Nu îmi place să fiu eu cea care ia deciziile importante”

Alina și Ilan Laufer formează un cuplu stabil de mai bine de un deceniu și au reușit să construiască împreună o familie frumoasă. După 11 ani de căsnicie, Alina a împărtășit recent detalii despre viața lor de familie și a făcut câteva declarații interesante despre relația cu soțul ei.

Alina și Ilan s-au căsătorit acum 11 ani, iar de atunci au devenit părinții gemenilor Davina și Nathaniel, care le aduc multă bucurie. Alina a oferit câteva perspective intime despre viața lor de cuplu.

### Detalii din viața de familie a celor doi

Alina și Ilan Laufer au o căsnicie reușită, iar recent au discutat despre dinamica relației lor, dezvăluind cine ia de obicei deciziile în familie. Se pare că Alina preferă să lase soțul să conducă atunci când vine vorba de alegeri importante, deoarece îl consideră mai echilibrat și capabil să vadă imaginea de ansamblu.

„Nu îmi place să fiu eu cea care ia deciziile importante, deoarece acestea implică multă responsabilitate. El are o viziune de ansamblu mai bună decât mine și în care am încredere,” a explicat Alina Laufer într-o emisiune realizată de Mădălin Ionescu.

### O colaborare strânsă în luarea deciziilor

Cu toate că Alina îi oferă lui Ilan libertatea de a lua deciziile, Ilan subliniază că nu acționează niciodată fără consultarea soției sale. El afirmă că, de obicei, ia inițiativa, dar se asigură întotdeauna că Alina este implicată în procesul decizional.

„De obicei, discutăm împreună despre decizii. Poate că eu le inițiez, dar nu iau decizii singur. Alina mă ajută mult când implementăm o alegere,” a adăugat Ilan Laufer.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Astfel, cuplul demonstrează că au găsit un echilibru în relația lor, bazat pe respect și colaborare.

RECOMANDATE

POPULARE