Saturday, October 19, 2024
HomeStiriAntonia a făcut anunțul despre nuntă, după 12 ani de relație cu...

Antonia a făcut anunțul despre nuntă, după 12 ani de relație cu Alex Velea! Ce a dezvăluit artista despre marele eveniment din viața lor: „Ne celebrăm iubirea”.

Antonia a împărtășit detalii despre visul ei de a organiza nunta cu Alex Velea.

Cei doi formează un cuplu din 2012 și sunt considerați unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, dar nu au reușit încă să ajungă la altar. Recent, artista a vorbit despre planurile legate de nuntă.

După 12 ani de relație, în care au amânat evenimentul, Antonia a dezvăluit cum își imaginează ziua cea mare. Ea visează să aibă o ceremonie pe plajă, dar a menționat că, deocamdată, nu au început pregătirile.

„Mi-ar plăcea să avem o nuntă pe plajă, alături de persoanele dragi din viețile noastre, o zi dedicată iubirii noastre. Însă, din păcate, nu avem toate detaliile stabilite. Programul nostru este foarte aglomerat și nu ne-a permis să ne organizăm”, a declarat Antonia.

### Pas important în pregătirile pentru nuntă

Deși nu au avut timp să se concentreze pe organizarea nunții, Alex Velea și Antonia au făcut un pas semnificativ: și-au ales nașii.

Cântărețul a dezvăluit că Lucian de la Global și Bianca le vor fi nași, menționând că au o prietenie de lungă durată cu aceștia.

„Pandemia a fost o perioadă complicată, iar toamna aceasta ne doream să ne ocupăm de toate. Deocamdată nu am găsit o locație potrivită, și nu știm cine va fi pe lista invitaților. Ne-am gândit la o ceremonie intimă, cu părinții și nașii. Mi-ar plăcea ca Antonia să fie relaxată și fericită, fără stres”, a declarat Alex Velea într-o emisiune TV.

RECOMANDATE

POPULARE