Saturday, October 19, 2024
HomeVedeteAntonia a făcut anunțul despre nuntă, după 12 ani de relație cu...

Antonia a făcut anunțul despre nuntă, după 12 ani de relație cu Alex Velea! Ce a dezvăluit artista despre…

Antonia a dezvăluit recent detalii despre cum și-ar dori să fie nunta sa cu Alex Velea, partenerul ei de viață din 2012. Deși formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună doi băieți, cei doi nu au ajuns încă în fața altarului. Totuși, artista a împărtășit că visul ei este să aibă o ceremonie pe plajă.

După 12 ani de relație, Antonia a vorbit despre planurile de nuntă și a recunoscut că, din cauza programului încărcat, nu au reușit să înceapă pregătirile pentru eveniment. “Mi-ar plăcea să organizăm o nuntă pe plajă, alături de oamenii importanți din viețile noastre, o zi în care să ne celebrăm iubirea. Dar încă nu avem totul setat pentru nuntă. Programele noastre extrem de încărcate nu ne-au dat suficient de mult timp să ne putem organiza,” a declarat Antonia.

Antonia și Alex Velea și-au ales deja nașii
Cu toate că nu au stabilit încă toate detaliile, un pas important a fost făcut: și-au ales nașii. Alex Velea a mărturisit că Lucian de la Global și soția sa, Bianca, vor fi cei care le vor fi părinți spirituali.

“Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Ne-ar plăcea să facem o nuntă mai intimă, doar cu părinții, nașii și câteva familii apropiate. Îmi doresc ca Antonia să fie relaxată și fericită, fără stres,” a explicat Alex Velea într-o emisiune TV.

Deși pandemia le-a dat planurile peste cap, cei doi speră ca în viitorul apropiat să-și îndeplinească visul de a se căsători, într-o ceremonie care să reflecte iubirea lor de lungă durată.

RECOMANDATE

POPULARE