Sunday, October 20, 2024
HomeStiriAndreea Marin, pusă la zid, după ce s-a fotografiat așa lângă Adrian...

Andreea Marin, pusă la zid, după ce s-a fotografiat așa lângă Adrian Brâncoveanu: „Nu aveți pic de rușine?” Ce i-a înfuriat la maxim pe urmăritorii ei?

Andreea Marin și partenerul ei au fost surprinși într-o situație care a generat reacții negative din partea fanilor vedetei pe rețelele sociale.

De-a lungul carierei sale, Andreea Marin a fost apreciată pentru sinceritatea și calmul ei, dar recent a stârnit nemulțumirea internauților. Aceștia nu au ezitat să își exprime dezamăgirea după ce au observat prezența ei alături de iubitul său într-un moment considerat sensibil.

### Reacțiile fanilor

În ziua în care s-a marcat un an de la începutul conflictului din Fâșia Gaza, un eveniment care a dus la pierderea a zeci de mii de vieți, inclusiv a multor copii, Andreea și partenerul ei au participat la o ceremonie organizată la Palatul Parlamentului pentru a comemora victimele din Israel.

Vedeta a distribuit pe Instagram imagini de la eveniment, unde și-a exprimat sprijinul pentru israelieni, iar acest lucru a generat critici vehemente din partea unor utilizatori.

Mulți dintre fanii ei au comentat că Andreea nu a arătat aceeași empatie pentru zecile de mii de palestinieni care au murit în timpul conflictului, exprimându-și indignarea față de abordarea ei.

„Nu aveți un pic de rușine? Niciun cuvânt pentru cei 40.000 de morți palestinieni? Ăia sunt morți de serie B? Doresc să simt empatie față de victime, dar nu pot ignora numărul celor nevinovați uciși în Palestina. Este trist că ignorăm suferința acestor oameni, inclusiv a zecilor de mii de copii”, au fost doar câteva dintre reacțiile cititorilor la postarea Andreei Marin.

RECOMANDATE

POPULARE